Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mókás

2008.02.18. 09:00 | piroskaesfarkas | 2 komment

Karnyújtásnyira lévő kirándulóhely, ahová hirtelen ötlettől vezérelve, csakúgy felkapod a bakancsod, s már ott is vagy egy szempillantás alatt a kerekerdőben. Az első randevúnkon is a Normafánál sétáltunk (ha nem számítjuk az első találkozást, mikor leszólított a villamoson), aztán meg még sokszor, de már réges-régen nem jártunk arra, pedig kellemesemlékfűződős nekünk.

Feltankoltunk a kispékségből az elemózsiát (külön bejegyzést érdemelne Pöti lelkes ömlengése az ott kapható sonkáspetrezselymes batyuról), majd pedig Öcsköséket, akik bevállalták a forróteával kibélelt termoszok biztosítását, melyeket túra közben is feltöltettünk egy helyi zsíroskenyeret és teát kínáló bódéban.

Szinte minden nap látjuk az ékszeresdobozkára hasonlító kivilágított kilátót a hegytetőn, mikor hazafelé tartunk, s vágyakoztam is lenézni a legtetejéről, amit most megtehettem. Pöti pici kora óta tart a magasságtól, így nagyrészt a lécsőn ücsörgött, míg mi hárman a kilátásban gyönyörködtünk, s csak éppenhogy kimerészkedett, akkor is csak szorosan a fal mellé lapulva.

        

Lius óvatosan megközelítve a témát elárulta, hogy tényleg idetévedt, vagyis megtalálta a füzetemet, amit el is olvasott az elejétől a végéig, szóval jól éreztem én, hogy rámbukkant valahogy:-) Azt mondja, mókás. A hajamra is azt mondja, mókás. Egy csomó dologra azt mondja, mókás. Remélem, ez jót jelent. Mivel nem veséztük ki a témát, meg szerinte milyenfurcsa, csak annyit kérdeztem, hogy vajon másnak lát -e engem a blogon keresztül, mint amilyennek az életben, de szerencsére pont olyan mókásnak lát, mint eddig:-)

       
A kilátómegmászást követően elindultunk az orrunk után a sűrűjébe, míg végül előbukkant a kisvasút egyik megállója, ahol később felkapaszkodtunk a legközelebbi járatra. Nem is tudom, a gyaloglástól, vagy a rengeteg hahotázástól fáradtunk le jobban..... 

       

Volt még erdei zsíroskenyerezés lilahagymával, találtkutyabepakolás csomagtartóba, üldögéltünk állatorvosi rendelőben, néztünk bébiebeket ultrahangon, kinőttek az angyalszárnyaim, vasorára pedig jóllaktunk Öcskös főztjével.


      

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr44343708

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Forum.Y8Vi.com 2018.02.27. 23:51:55

Airport - ferdítési katasztrófa - Fékszárny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lius 2008.02.19. 16:22:59

ugy latom, hogy surgosen keresnem kell valami szinonimat a "mokas"-ra, ami szeretetteljes-mosolygos-kedves-cuki-t jelent a szotaramban. vagy valami ilyesmit, de semmikepp sem borongos rosszat. es ez, kedves Piros, ez is mokas:))

Piroska 2008.02.19. 16:39:38

Lius! Én szeretem a mókásat!!!!! Úgyhogy nem szeretném, ha lecserélnéd!:-) Pláne, ha ilyet jelent, csípem ezt a mókást!:-)
süti beállítások módosítása