Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szép, zöld mező

2008.02.14. 09:38 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Vannak olyan dolgok, amelyekkel magamban sem tudok kiegyezni (vegyük például azt, hogy sajnálkozom a kivágott fenyőfák felett, miközben mégnagyobb fára vágyom karácsonykor, s nem mondok le az élő fa beszerzéséről....). Mert ugye imádom az állatokat, közben meg jóleső érzéssel fogyasztom el a belőlük készült ételeket.

Chicken Out! Campaign Sign-up

Copfosként volt két kiscsirkénk, s egy egész nyarat töltöttünk velük. Egyáltalán nem tűntek butának, s mivel megszokták, hogy folyamatosan a megfigyelésünk alatt vannak, egészen összeszoktunk. Jó dolguk volt, szaladgáltak a nagymamánál a kertben, finom eledeleket kotyvasztottunk nekik (az egyik az én gyerekem volt, a másik Enciunokanővéremé), s attól eltekintve, hogy egyszer repülni tanítottuk őket, amit annyira nem élveztek, szerintem boldogok lehettek. Ősszel Mama levágta őket.......

De milyen élete lehet egy olyan csirkének, aki egész idejére egy szűk helyre van beszorítva sokadmagával, s szép zöld mezőkről még álmodni sem tud, mert nincs kép, amit elővehet, hiszen sosem látta azt.

Csatlakozom Cserkó barátnémhoz, egy jobb csirkeélet reményében.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr32338701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása