Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Éhes didergők

2007.12.20. 17:25 | piroskaesfarkas | 3 komment

Van nyírfaágakból összetákolt, földbeszúrhatós kovácsoltvasgömböctatós, s most felkerültek a fára az új szerzemények is, a vesszőből font fáraakasztós kuckók, s még keresem a helyét a nagyobb, kerek madáretetőnek is, amit majd oszlop tetjére kell szakszerűen felerősíteni (addig a teraszon az ebek szaglásszák), hogy a dobtetőn kavargó jeges szél magával ne vigye egy cudar éjszakán.

                

                

Ritkán van módom meglesni a szépszámmal érkező csőrösöket, így elajándékoztam a kiskönyvet Anyinak (akinek ideje engedi, s gyakorta figyeli őket, ráadásul mégtöbb etetőszerkezettel rendelkezik, mint mi, mint pl. saját termelésű lopótökök is lógnak a hatalmas fenyőfáikról) amelyből színes tollruhájuk alapján beazonosítjuk az új érkezőket.

Előrekevert eleséget veszünk nekik, vagy maggömböcöt, napraforgómagot. Szalonnát csak azért nem akasztok az ágakra, mert szomszéd beles Bundása még átugraná a bevehetetlennek tűnő fakerítésünket:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr46266003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.12.21. 09:51:12

Te még rájuk is figyelsz. Hogy van ennyi mindenre időd????
Nagyon szépek ezek a kis madáretetők, jó a környéketeken madárnak lenni....

Csodállak, Piroskám!

Piroska 2007.12.21. 15:23:30

Ingrid Drága! Te engem??!! Ne viccelj!!:-))))
Van olyan etetőnk is, amit idén nem tettünk ki, mert inkább nekem tetszett, a madarak meg messzire elkerülték:-)))

Én azt nem szoktam pl. érteni, hogy a főzésre hogy jut ideje valakinek???? Mármint hogy minden nap van meleg kaja.....Meg minden nap megy edzeni...Meg gyerekeket nevel....Sajnos ilyenektől veszem el az időt:-DDD

Puszillak,
Piros

Ingrid-Heléna mami 2007.12.21. 23:48:19

Igen, téged :)))) Meg a melegételeseket is ;)
süti beállítások módosítása