Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Frász

2007.11.15. 14:14 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Hősiesen tűrte, mitöbb, élvezte a támadásokat, a visítós nekifutásokat, ahogy rácsimpaszkodva megpróbálják legyűrni a földre, miközben vicsorogva az arcába ugatnak.

A két páréves szívósabbnak bizonyult mint Ő, vagyis ráosztott szerepe szerint (ami csak a százegykiskutyás játékuk hevében derült ki) a Frász. A további szereplők nevét kicsit félreértette (mesékből még fel kell zárkóznia), mert Pedigrének és Pondrónak szólította Őket:-)

Ismét babalátogatóban voltunk, ezúttal a szembeszomszédbarátainknál, ahová pár hete harmadikként érkezett Kisvonat (ezt a nevet a kistesója adta neki, mikor még a babavárás elején tartottak, és a szülők elmondták nekik a nagyhírt, meg azt is, hogy még nem lehet tudni a nevét, mert nem derült ki, hogy kislány vagy kisfiú lesz. Ekkor rögötn javasolta a bátyja: "legyen Vonat a neve, az mindenkinek jó lesz!":-)

Ajándékba vonatos lámpát vittünk Neki.

Igazi kispasis fejű baba, ahogy a mamája mondja, a "férfivonalat képviseli" náluk. Több órán keresztül tartottam a karomban, hol hintaszékben lengedeztünk, majd pedig felkucorodtunk a kanapéra, onnan néztük a sivalkodó tesókat. Szépséges (ahogy a többi gyerekük is), ölelgetnivaló, finomillatú szuszmorgó:-)

Mikor először lejöttem vele az emeletről, leültem, vállamra tettem a sünihajú fejét, magamhozöleltem, aztán Pötyi odajött hozzám, egészen közel hajolt, hogy szinte összeért az orrunk, komoly fekete szemét az enyémbe fúrta, majd ennyit mondott: "Ezs nem egy játékbaba ám!":-)

Amíg én babástul pihengettem, pasi komoly teszteknek volt alávetve: lent feküdt a szőnyegen, ahol először átugráltak a lábai felett (időnként rajta), majd kikiálltották ősellenségnek, akit le kell győzni, párnával támadtak rá és hangosan ugattak. Mikor ledöntötték, Pötyi rögtön a hátamögé szaladt, "Saladok, nehodj beverd a fejed!", majd gondosan pasi feje alá gyömöszölt a párnát.

Próbált egy kis pihenőidőt kialkudni magának, olyankor odabújtak hozzá, megkérték, hogy simogassa a hátukat, de csak nem akart lemerülni az elem bennük, így pár perc múlva felpattantak és húzták pasit a kezénél fogva "Dere bíkózni, már pidzsit pihentel!"

Lopva fürkésztem, meddig bírja türelemmel, mikor töri ki a frász, talán átértékeli a gyerekvállalást, netán még Ő is várni akar pár évet, minek az a rohanás:-) De nem. Kifejezetten élvezte a bandázást.....

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr55227591

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en la siguiente página de Internet 2018.06.13. 03:44:34

Méretben növekednek a TomTom GPS navigációk - GPS Navigátor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása