Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sapkatulajdonjog

2007.11.07. 16:26 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Megérkezett a téli hideg, nem vitás. Onnan lehet tudni egyértelműen, hogy ez az első fogvacogtatós napunk, mikor Pasi kiviszi az ebeket reggeli hosszúsétára, még a kezében tartja a kilincset, mikor a résnyire nyitott ajtón beáramló jeges fuvallat orrbavágja, amitől aztán nyomban visszahátrál "Brrrrrrr!!! Hol van a szőrsapkám Boszikám??" berzenkedés közepette.

 

Kezdjük ott, hogy amikor anno, ősz elején kiszúrtam a boltban ezt a bizonyos télitípusú fejfedőt, majd felpróbáltam, Ő jót mulatott rajtam, és hiába mondtam neki, hogy próbálja ki, mennyire kényelmes, fülmelengetős, csak kacagva legyintett egy naperszéset. Pedig kívülről szürkésfarmeres anyagból van, oldalán lapos zsebekkel, belül meg simogatósanpuha, szürke műszörméses (sosem vennék fel igazit!!!??), teljesen ánós.

Az első füldermesztős téli estén kimerészkedtem benne, mikor már koromsötét volt, élveztem alatta lenni, ahogy körülölelt a meleg szőrbélés. Eleinte Ő még mindig nagyon mókásnak talált benne (bár másokat is megmsolyogtattam vele:-), de aztán hetekkel később rajtakaptam, ahogy kislisszan kutyalegeltetésre, az én szőrsapkámban. Aaaahaaaa!!!!!

Megmondtam, hogy ha egyszer felpróbálja, nem akarja majd levenni. Igazam lett. Tavalyelőtt még osztoztunk rajta, alkudoztunk, hogy az együttsétálások alkalmával kié is legyen, tavaly pedig már alig tudtam megkaparintani.....Pedig a sapkatulajdonjoga az enyém!

Persze felajánlotta, hogy vegyünk belőle mégegyet, de a hírescég -az, amelyik gyönyörűséges, élénkszínűs ruhákat gyárt, szépséges, szinténszínes embereken bemutatva- már ilyentípusút nem készít, máshol pedig vattacukorrózsaszínszőrméset, meg fehérbodrosbárányoskinézetűt, találtam csak, ami nem nyerte el a tetszésemet.... 

Még megmutatósképet sem tudtam becserkészni a netről, ezért lett ez a kiskék fent, ami azért tetszik nekem, van is ilyenem mellbevágós, feltűnős zöldben:-)

Megadtam néhány tájékozódási pontot, hol találhatja meg a tél végén elpakolászott ruhadarabokat, de nem hittem benne, hogy korán reggel megleli pont azt a dobozt. Ahogy megtalálta, rögtön felvehette, mert a lépcsőn lefelé már abban virult a feje....:-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr65221382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása