Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Tapírszáj

2007.11.06. 11:43 | piroskaesfarkas | 6 komment

A szurkálódós, macerálós megjegyzések ellenére is tartom magam ahhoz, hogy igenis jódolog megünnepelni a félévesfordulónkat és kész! Ahogy felköszönöttem Farkast az álnevenapján is (múlt héten), pedig ugye az csak az én eltitkolt másodiknevespiroskámhoz kapcsolódóan született, de már ugyanúgy hozzátartozik, mint az igazineve.

Nem vagyok egy vallásosgondolkodású, de annyira elutasítós sem, és anélkül, hogy bogózgatnám a miérteket, vagy komolyabban beleásnám magam a válaszkeresésekbe, mégis hagyom magam abba a feltételezésbe ringatózni, hogy valaki vagy valakik ott lóbázzák lábukat a felhők szélén, s hol segítséget nyújtanak, hol pedig jól megtréfálnak minket (arról most nem szeretnék beszélni, hogy mégis odafentről miért küldenek szomorúságot, vagy értelmetlen/értelmezhetetlen rossz dolgokat...-egyébként meg, a láblóbázósak csakis huncut és kellemes dolgokkal foglalkoznak, a rosszdolgok máshoz tartoznak. De mint mondtam, ezt nem boncolgatom, így nem tudhatom, hogy vajon mégis kihez....)

Feldobva készültünk a tegnapi félévfordulós estére: volt meglepetés (nekem:-), pasi elvitt étterembe, majd forrófürdősgyertyás lazulást terveztünk......

Úgy fest, hogy az említett felhőnülők gondosan vigyáznak az erényeimre, mert ha alaposan rákészülünk egy-egy romantikus megmozdulásra, kiszámíthatóan (sokadszorra)  kirügyezik a szám!!!???? Nem mondom, hogy ezért nem volt még esküvőm, de tartok tőle, hogy felpüffedt ajkakkal mondanám ki az igent is, ami elég lelombozó lenne.....:-)

Mire eljutottunk az étterembe már nemhogy rózsásnak és kívánatosnak nem minősíthető ajkakkal vigyorogtam, de akkorára duzzadt fölül a képem, mintha megcsípte volna egy aljasszándékú pók, vagy féloldalasra sikerült volna egy pancserdoki által elvégzett felsőajakfeltöltésem......Még akkor is fáj, ha csak úgy van, pláne, ha beszélek vele, netán puszira csücsöríteném....

Mára még annál is rosszabb.....Így az alkalomhoz illően felvettem egy kinyúlt, hosszúujjú polót, s próbálok egész napra bevackolódni az irodai szobámba. Környezetmegkímélésből.

Tisztára tapírszáj.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr45220118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piroska 2007.11.09. 15:44:51

Ingrid Drága! Köszönöm szépen kedves érdeklődésedet!:-)
Sajnos nem. Így aztán nem is tudom, hogy mehetek -e a blogodba, nehogy elkapjátok:-))
Tegnapra bedurrant a jobb arcom, meg a szemem egy iszonyatos éjjeli fejfáját követően. Egyszerűen sajog, nem tudom, mitől.
Időm egy szál se, így nem látja majd orvos (egyébként sem vagyok sajna egy orvoslátogatós), remélem, hétvégén jobb lesz.....
Puszillak, Piros

Ingrid 2007.11.12. 10:28:22

Nem írtál pár napja... Javult a helyzet?
Én szenvedek a blogommal, nem is abj, hogy egyelőre nem látod. Most már azért körvonalazódik....
Puszillak!

Piroska 2007.11.12. 11:21:33

Szia Ingrid!
Köszönöm kedves kérdésedet, igen!:-)
De látom, és nagyon jó!!!!!!!!!!!!! Csak reggel nem tudtam beleírni az újba?!
Én is szenvedek az enyémmel itt, lassú, meg alig enged írni.....
Most már én is puszillak, hogy elvonult a kór:-)

Cserke 2007.11.12. 12:20:59

Ó, Pirosom, részvétem. Pontosan tudom, milyen, nekem pápua szám nőtt mindig és nagyon fájt.
De látom, jobb a helyzet, szerencsére!

Piroska 2007.11.12. 13:17:24

Cserkókám! A Te beazonosításod sem rossz:-))) Pápua száj:-)
Igen, most már csak halványan látszik, de azért mégis...Úgyhogy ma sminkelni sem volt kedvem, és a hajam is kóc....
süti beállítások módosítása