Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Angyalok

2007.10.20. 14:40 | piroskaesfarkas | 4 komment

Az íróasztalomra ma új virág került és gazdagabb lettem két angyallal.

Pár napja egy eltemetett szomorúság szorongatja a lelkemet, amolyan vissza-visszatérő, elhesegetős, alig észrevehető, talán csak a szememben látszik valami belőle. Mégis, titokzatos, aprócska jelzések szállhatnak a levegőben, s vannak olyan tündérgobócok, akik ebből bizony olvasni tudnak, anélkül, hogy megosztanánk velük lelkünk rosszabb napjainak okozóját, érzékenységükkel különbözve azoktól, akik még az ebeszélésből sem éreznék át mindezt.

Így történhetett, hogy ezen a munkás szombat reggelen, jóval a kötelező beérkezési határidő után (amit én gyakran nem tartok be) Rika beviharzott a szobámba, vállát a táskája húzta, hóna alatt egy csomagolópapirral áttekert valamivel, amit gondosan bontogatni kezdett, majd átnyújtotta a zizegős burokból előbújt viárgot, erős ölelgetés közepette: "Azért hoztam, mert tudom, hogy valami bánt. Ettől sokkal jobban érzed majd magad, meglátod!" -mondta, majd egy mozdulattal kivette az elszáradt cserepesnövényemet a monitorom melletti kaspójából, belehuppantva az újat, ami pontosan illeszkedett a helyére....

Anyámlányalábasjószág blogcimbim pár napja (pont, mikor kisebb búslakodásom kezdetét vette) riasztott először egy, majd pedig két angyal érkezéséről, kikkel szemezett egy körúti régiségbolt kirakatában, s én, vagyis az angyalgyűjtő jutott eszébe, ami már eleve nagy ajándék nekem, hogy pont rám gondolt!!!! Ma terveztem megtekintésüket majd pedig begyűjtésüket, de megelőzött a levelével, amely mellé fotót is melléket.

Sajnos, Őket anyagi okokból a kezemben nem tarthatom ugyan, de mégis gazdagabb lettem két angyallal!

Ezúton is köszönöm szépen AnyámlányaLábasjószág!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr79202107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.10.20. 15:37:44

hiába érzem, mégsem értem ezeknek a dolgoknak a bennem való működését.

de talán jobb is így.
mert bár többnyire véletlennek látszanak, mégsem azok.

az élet, a létezés nagy nagy titka marad ez.
nekem legalábbis.

ám az, hogy valamilyen történés mentén, vagy csak úgy, egy tárgy kapcsán lábujjhegyen gondolatainkba osonnak nekünk kedves emberek, az ezen az oldalon is melengető érzés.

mert vannak Ők.

Piroska 2007.10.20. 15:40:23

Anyámlánya!!! Köszönöm szépen:-))))

Ingrid 2007.10.22. 12:22:51

Édesek ezek az angyalok! Az arckifejezésük arról árulkodik, hogy ők is sajnálnák, hogy nem tarthatod őket a kezedben....

Piroska 2007.10.22. 13:30:45

Ingrid! Igen, tényleg elég csalódottnak tűnnek:-)))
Képzeld, Anyámlánya megkérdezte, és 360 ezer ft a kettő!!!!!!!!!!!!?????????
De nem is baj, ahogy írtam is, mert az enyémek így is:-)
süti beállítások módosítása