Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Titkosjapán

2007.10.09. 10:38 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Lapulós szervezkedés előzte meg az akciót, mely az unokanővérem (pár hét különbséggel:-) születésnapjára irányult, és a résztvevőknek le kellett tenniük a családi nagyesküt, hogy véletlenül sem kottyantanak el egyetlen apró részletet sem.

Mivel Enci lelkileg igencsak elcsigázodós mostanság, gondoltam, az lesz a legjobb, ha szervezünk neki egy szűkcsaládibúfelejtős, vidám, egészestés születésnapot. Pasival sokszor jártunk már a futószalagosjapánba, többször láthattuk, milyen élmény ez annak, aki először jár ott, pláne, ha többségben vannak az újoncok. Ezért elhatároztunk, hogy meghívjuk az unokatesókat és persze az ünnepeltet az étterembe, ez lesz a mi ajándékunk.

Az unokaöcsémékre volt leosztva a lufik beszerzése, melyekkel már az utcán sorfalat álltunk, mikor megállt az autó és kiszállt az ünnepelt, abból a taxiból, amit szintén ők szerveztek le. Enci csak annyit tudott, hogy a megadott időpontra ki kell állnia az utcán csini menetfelszerelésben, a jelszót megadó sofőr autójába nyugodtan beszállhat (vele előzetesen lezsíroztuk, hogy egy szép, sudár szőke lányt kell elszállítania az étterembe, ahol természetesen mi várjuk). A taxisúr nem szólhatott egy szót sem útközben, ezzel is fokozva a várakozást.

Volt nagy meglepetés, ahogy megpillantott minket, hevesen lóbázott figurás, pálcára felfűzött állatkákkal, virágcsokorral!!!!

Kacagós, pukkadásig csemegézős esténk volt, melynek hangulata a várakozásunkat is felülmúlta:-))) Zárás előtt nemsokkal jelezték a pincérek, hogy ideje lenne kikérnünk a meglepitortát (amivel még sokáig fogjuk ugratni a nagybátyót, aki szerezte egy szuperelegáns szállodából, mert olyan kicsike volt, hogy a gyertyát alig lehetett biztonságosan beleszúrni:-), aztán lassan távozhatnánk is......

Még az utcán is folytattuk a fényképezgetést és a hahotázást, amitől másnapra teljesen berekedtem, de volt akinek a szája széle durrant be, vagy hasizomláza lett.

Elküldtem pár képet Mérikének (fantasztikus, világlegjobbnagynénim), hogy nézze meg a lányát, mit művelt tegnap, akiért annyira aggódik, hogy talán magábaroskad, vagy nem tud túllépni a szakításon. Megkönnyebbülve válaszolt: "Fantasztikus képek, mi lehetett ott Macikám (ja, ez is én vagyok, családilag)? Így néz ki, aki éppen válik? Inkább úgy tűnik, mintha megnyerte volna a lottóötöst!!!:-)"      

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr85190304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása