Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sárgalabdaszeműek

2007.09.09. 15:23 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Ászokról, poénokról, ütésekről, kintvolt-bentvolt véleméynekről, tenyeresekről meg fonákokról beszélnek egyfolytában, mióta elkezdődött a júeszópen. Az utolsó napok programjait percre pontosan a mérkőzésekhez igazítottuk, és ha nem Anyiéknál néztük meg az élő közvetítéseket, akkor ezek ketten telefonon elemezték ki a látottakat:-)

Persze a milányunknak én is drukkoltam, de mivel a fiúk között nincs magyar induló, és nem is tudtam egyértelmű kedvencet választani, így nem pezsdít fel egyik teniszmeccs sem....Tegnap sem tudtam eldönteni, hogy kiért szorítsak, és menet közben jeleztem, hogy éppen ki a kedvencem. Ha éppen a kiválasztottam dühösen eldobta az ütőjét, kiábrándultam belőle, és hamar a másik mellé álltam, aztán ismét az előzőért szorítottam, mert nagyon rosszul állt, és olyan árva volt nélkülem:-) Végül tipikus női döntéssel Djoko lett a kedvencem: megláttam, hogy az ütőjén lévő rezgéscsillapító egy mosolygós napocska!! Hát nem éééédes!!:-)

free music

A helyzet súlyosságát jellemzi (azon kívül, hogy anyu két hete nem alszik mert élőben nézi a hajnali meccseket is), hogy tegnap délelőtt elmentünk a csodakertészetbe, magunkkal csábítva Anyit is, aki más esetben megvadul a bokrok és egyéb zöldek látványától, de most mit csinált???? Pasival sétált a csábító cserepesek között, és a teniszről beszélgettek!!??? És ez megy a kocsiban, ebéd és vacsora közben, meg úgy általában mindenhol. Ha én mesélek valamit, és már-már úgy tűnik, figyelnek rám, tulajdonképpen azt várhatják, hogy mikor lesz vége, mert alighogy befejeztem, valami ilyesmi jön:"Na és azt a tenyerest láttad, amit carlosizé ütött kétkézzel mauelbigyónak???" Hahhh.

Mintha a szemük helyén két teniszlabda lenne, a fejükből meg mint egy adóvevő, úgy lóg ki egy teniszütő, és csakis az ezzel kapcsolatos adatokat képesek venni vele....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr92161010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása