Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szabadságozódás

2007.09.03. 15:39 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Naponta legalább huszonötször csörög a mobil, rendszeresen nézem a leveleimet távkukkolásosan (a külső serveren keresztül), és válaszolgatok a fontosabbakra, de azért mégis más mindezt itthonról, a fotelból tenni, mint az irodában egy forgósszéken ülve.

Elvileg a múlt héttől elvonultunk végre szabadnapokat ünnepelni. A hangsúlyt jól megnyomnám az első szónál , mivel az elején természetesen befutkostunk az irodába, pasi szerdán délután még prezentált, én meg igyekeztem megnyugtatóan elrendezni a benti dolgaimat, tájékoztatni a partnereimet a várható távollétemről, ill. arról, hogy az előrejelzéseim ellenére a hét elején még elérhető vagyok az ofiszban.
Levelezés az egyik nagykedvenc ügyfelemmel:

Csalódottén, mikor rájöttem, hogy bizony hétfővel még nem kezdem számolgatni a szabadnapokat: "Jövő héten nem tudok még szabira menni, mert sokkal jobb itt, és úgy
döntöttem, maradok még egy hétig:-)))
Kedvencügyfelem: "A szabiddal kapcsolatban nem tudom eldönteni, hogy:
1. Annyira szar helyre akartál menni, hogy jobb itthon? Megint zavargások
vannak Ugandában, mi? A fene egye meg!
2. Vaze, én is ilyen munkahelyet szeretnék! Mit nekem a szar
Maldív-szigetek, még jól leégnék. Mikor itthon olyan jó melózni a légkondis
irodában, intézni a hülye kuntsaftok számukra baromira fontos szir-szar
ügyeit.

Na, mindegy, bírd ki még azt a csonka hetet!"

Így aztán kibírtam:-)
free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr2156419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása