Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mégmindig perszehogynem!

2007.08.13. 15:00 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Tudom ám, mire megy ki a játék, amikor mutogatja nekem, hogy nézzem meg, milyen jól elcikáznak az autók között, ha lenne egy olyanunk nem kellene állnunk a dugóban, és igyekszik olyan kecsegtető pontokat felsorolni a saját álláspontja mellett (amely ugye a "dejólenne nekünk, ha vennénk egy komolyabb robogót!"), amivel esetleg tudna hatni a lelkemre, és mégis átsorolódnék a hosszútávonmeggyőzhetőmégis táborba, mint pl. "Képzeld el, hogy kapaszkodsz a derekamba, és elindulunk romantikusabbnál romantikusabb helyeket felderíteni, kirándulni patak pratján, nem akarod, hm......?"

Mindig csak ellibbent egy-egy hasonló mondatot, mintha nem is lenne az olyan fontos, vagy kedvesen odavonszol a parkolóba, ha valami szépséges kétkerekű berregőt lát, amit nekem is meg kell csodálnom.

Nem mondom, tényleg vannak szép darabok, nekem is tetszenek, de mégsem szeretném, ha egy ilyennel száguldozna, amikor egyébként is hajlamos vezetés közben is elmélázni, és nekidörzsölődni az útpatkának....

A minap, útban a reggeli mézestejesKV feltankoláshoz, szintén egy hasonló meggyőzési akció vette kezdetét, ahogy araszoltunk felfelé a dobtetőre. Előttünk egy fehér kiskocsi, aki előtt egy robogós srác caplatott az emelkedőn, amelynek majdnem a tetején egy kereszteződés található (elsőbbségadás kötelező táblával azoknak, akik onnan jönnek ki). Pasi éppen azt ecsetelte, hogy figyeljek, milyen jó a kismotorosnak, kikerüli a hatlamas forgalmat, meg milyen szuper lenne, ha néha így járnánk be dolgozni, és valahol a gondolatfűzér közepénél tarthatott, amikor a jobbról becsatlakozó útról érkező autós valamiért nem vette észre a közeledő kétkerekűt, és egyszerűen nekiment!!!!!??????

Úgy megijedtem, hogy elkezdtem ordítozni, mintha legalábbis pasi okozta volna a galibát, hogy "Na látod, kell neked motor vagy robogó, bánomisénmi, nézd meg!!! Na tessék, tessék!! Néz csak meg! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM és NEEEEEEEEEEM!!!! Mégegyszer NEM! Leghatározottabban tiltakozom!!!"(közben persze mindenki ugrott, de szerencsére a srácnak nem lett komolyabb baja, mert az oldalról nekikoccanó az emelkedőre felfelé kanyarodva nem tudott elég sebesen kikanyarodni, és "csak" ellökte a berregőst, aki csúnya horzsolásokat gyűjtött be, és kisebb darabkák lepattantak az összekarcosodott kétkerekűjéről...-mondjuk szerencse, hogy a dombról lefelé pont akkor nem jött senki, mert akkor nagyobb baj lett volna, mert átlökődött a szembesávba)

Úgyhogy rosszkor, rossz helyen PRezett nekem. Talán később, egyszer visszatérünk a témára, ha nagyon szeretné. Ha úgy érzi, nem tud motor nélkül élni....Talánesetlegnetánha....Majd meglátom.

De addig mégmindig perszehogynem!

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr51136909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása