Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cicifix

2007.08.13. 12:16 | piroskaesfarkas | 3 komment

Nézzük meg, milyen csapdába eshet bele az a romantikus lovag, aki elég merész ahhoz, hogy egyedül induljon útnak, hogy új melltartóval lepje meg kedvesét. 

Két alapvető buktatóval és sértődésegyütthatóval kell számolnia, amennyiben nem találja el a tökéletes méretet (arra most nem térünk ki, hogy mi van akkor, ha pont passzol, de egyéb kifogásolnivalók merülnek fel):

1. Ha kisebb a kelleténél: A nő agyán rögtön átsuhan a baljós árnyék, és arra a következtetésre jut, hogy a pasi egészen biztosan kicsinek talállja a méreteiet, ami erős sértődésre ad okot, nem vitás.

2. Túl nagy, és a mieink eltévednek benne: AAAAhaaaaa!!! Most kibújt a szög a zsákból!!! Mindig tudtuk, hogy a nagymellűekre bukik.....Egyértelmű duzzogási követkeményekkel jár ez a tévedés is, és nem csak hogy ezt a hatlamas darabot, de úgy egyáltalán egyik régi, tökéletesen ránköntöttékfazont sem láthat rajtunk egy jópár napig, mit képzel???!! 

Méretkiderítési módszerek:

1. Lopósas: 007-est megszégyenítő rafináltsággal ellopja a fehérneműsfiókból az egyik kedvenc darabot, majd kissé szégyenlősen megmutatja az eladóhölgynek, hogy ez az a méret. Néhány lehetséges buktató:

-Pont azt a melltartót keressük aznap reggel, és hisztirohamot kapunk, hogy seholsincsen. Hősünk próbálja kedvesen tudtunkraadni, hogy éppen olyan jól menne a kék felsőnk alá a kispöttyös darab, mint a kisvirágos (amit elemelt), de mikor tekintete találkozik a miénkkel, rögvest megérti, hogy ez mennyire nem így van, jobb, ha most nem cicózik és két dolgot tehet: A) Leül, és türelmesen megvárja, amíg átvészeljük a bőgőgörcsöt, hogy nincs egy normális fehérneműnk, és ebből pár perces drámai monológot kerekítünk. B) Nem akar balhét, szeretné az A pontot megúszni, meg lebukni sem szeretne, hogy milyen meglepetésre készül, így lesütött szemmel előhúzza az öltönye alól a kisvirágosat. A döbbenettől nem szólunk, próbáljuk értékelni a helyzetet. Magunkban. Később megosztjuk az esetet a legjobb barátnőnkkel, akivel ezen hosszasan csámcsogunk, s szerinte perverzdisznó.

-Miközben a bankban fizet, a pénztárcájával együtt kirántja a csipkecsodát, és mitadisten, aznap nem az a kedves fiatal lány ül a pultnál, akinél még akár elismerő pillantásokat is kaphatna a kis málőr miatt, hanem a sosemlátott, szigorútekintetű dajerhajú néni bámul vissza rá.

-Munkatársnői az irodában kiszúrják a gyanus darabot a félig nyitott táskájában, amiből izgalmas pletykát szőnek, ami hogyhogynem igen gyorsan eljut hozzánk egy kedves barátnő által, aki gyengéden közli, hogy a pasink megcsal munkaidőben.

-Azt a kisvirágosat a serdülő unokahúgunknak vettük karácsonyra, akinek most kezdnek kinőni......

2. Megkérdezősnyomozós: kissé pironkodva felhívja kedvese egyik barátnőjét, lehetőleg azt, aki már évek óta él kiegyensúlyozott kapcsolatban a pasijával (és nem azt, akit pont most hagyott el a pasija és vígasztalódni akar, bárki legyen is az), megérti (és nem félre)  a problémakört, bár magában előer kuncog, amikor elképzeli a barátnője fejét, ahogy a kicsi/nagy/ronda/túlutcanőses/stb. darabot felpróbálja.Hahaha.

Ezt a változatot választotta az én kedvesem is egy hete, amikor elhatározta, maga szerez be nekem pár szép darabot. A kolléganőmet szemelte ki, akit figyelmeztetett, hogy nagyon cselesnek és óvatosnak kell lennie velem, mert veszélyes vagyok, és azonnal kiszúrom a gyanus szervezkedéseket. Jobb lesz, ha ezentúl viszont én óvakodok jobban ettől a kolléganősbarátnőmtől, mert olyan rutinosan füllentett, hogy semmit sem szagoltam ki a szándékáról. Előadta, hogy van egy MSes (általam kedvelt és pasi által kiszemelt darab, tehát konkrétan kérte, hogy azt a melltartót írja le a kolléganőm, amit meg akar venni) márkájú csodás darabja, ami nem egészen jó rá, pár hete vette, és nekem adná, ha tetszik a fazonja: lerajzolta, megmutatta, majd részletezte, hogy rá miért nem jó a 38B-s, és nekem vajon az -e a méretem. Na, itt én bizonygattam, hogy szerintem nekem 40C-s kéne, de végül meggyőzött, hogy én egyértelműen az előbbi vagyok. Hát jó.

Pasi biztosra ment, és felhívta a mamámat is, aki egy harmadik (szerintem gyermekkorombanvoltekkora) méretet adott, és ahelyett, hogy megerősítette volna a 38Bt, totálisan elbizonytalanította szegény kedvesemet.

Vasárnap reggel pasi csillogó szemmel felszólított, hogy nézzek szét a lakásban, és kutassak meglepetések után. Hat különbőző cicitartót gyűjtöttem össze, és bevonultam velük a fürdőszobába, hogy egyenként felpróbáljam mindegyiket. Egyik sem volt jó, éppen hogy kicsi és kényelmetlen.....Vissza kellett vinni mindet.....38C kellett volna.

Bár pasi eléggé el volt kenődve, mégis azt mondta, hogy sokkal jobban örül neki, hogy kicsi és kibuggyanós, mintha azért kellene becserélni, mert túl nagy és eltévedős:-)

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr63135187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.08.13. 19:10:18

Piros!
ha így haladsz, előbb-utóbb Te is salátázódsz!

ezen posztod is befigyelt a blog.hu-ra! :-))

amúgy meg jót kacagtam rajta!

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.08.13. 22:50:24

:DDD

(Na de miért nem lehet simán leolvasni a már meglévő cicifixekről a méreteket és átlagot számítani?)

Piroska 2007.08.14. 08:02:37

Jellemző, hogy az ilyen pikánsabbak kerülnek oda???:-)))

Leolvasni? Egyrészt túl egyszerű lenne, és akkor mit írnék erről a témáról, hogy leolvasta és vett egy jót? áh!
Egyébként meg megpróbálta, de 1. általában én levagdosom róla mert zavar, 2. a mosásban kifakult a cetli 3. össze-vissza számozzák, nem csoda, hogy nem igazodna ki...(az egyik 38B, a másik 85Bm és van Mes meg Les darab is...)
:-)
süti beállítások módosítása