Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tollas de nem madár

2007.08.09. 11:40 | piroskaesfarkas | 2 komment

El is felejtettük, milyen jó dolog csapkodni a vékonyka ütővel a tollaslabdát, pedig gyerekkorunkban sokat játszottunk.

A vasárnapi koncentrált (névnapok, születésnap összevont megülése) családi ünneplésen, Anyi isteni töltöttcsirkéjének rövidke emésztési időt hagyva spontán helyi tollasbajnokság szerveződött, amin, ahhoz képest, hogy eleinte senkinek sem volt kedve szökdécselni a nagy melegben, vagy arra hivatkozott, hogy már el se találja a labdát pedig régen ő volt a legnagyobb penge, szóval ahhoz képest a végén mindenki indult, sőt, türelmetlenkedve várta, hogy ismét ő kerüljön sorra (egyes aljas gáncsoskodó versenyzők röhögtetéssel próbálták megzavarni az éppen levegőbe csapkodót-ami a helyi szabályok szerint sajnos ér!!!???).

Volt ám szigorúan kötött menetrend: a pályára lépőket fotóval dokumentáltuk, többféle beállássa, ahogy kezetfognak, előbb művigyorral, aztán szigorú fejjel, majd kijelöltük a bírót (mindig mást), akivel szintén fotózkodás kézfogással, majd szabadonválasztott izomvillogtatós beállásokat lehetett bemutatni az ütővel, és ez mind bekerül a családi albumba, és persze a teljes csapatfotó is. Ilyenkor rendkívül jól szórakozunk, hát még akkor, amikor elkészítem a nap eseményeit bemutató zenés DVD-t!!!!

A lelkesebbek (az nem én voltam, mert estére a komisz betámadta a fejemet), mint az öcskösöm meg pasi még sötétedés után is játszottak, és bár világítószöld volt a labda, én mégsem láttam a fájdalomcsillagoktól....

Kiemelném, és hangsúlyoznám, hogy a versenyt pasi és én nyertük!!!!!!!

Úgy belelkesedtünk, hogy alig várjuk a hétvégét, hogy ismét csapkodjuk a labdát.

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr82135222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cserke 2007.08.09. 15:11:13

A legeslegkedvesebb gyerekkori jáccódásom volt.
Mi is addig ütöttük a labdát, míg már csak a surrogását lehetett hallani, látni nem.
De jó volt!

És akkor itt van kicsi jáccódás neked:
href.hu/x/39q5

Nadenaaa!!

Piroska 2007.08.09. 17:34:32

Cserkókám!! Köszi a játszósat!!!
Igazság szerint, már nem emlékszem, hogy milyen dolgokat kotyogtam ki Nektek magamról, és mi az, amit még nem tudtok. De keresek hetet, jó?
:-)
süti beállítások módosítása