Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kilátás

2007.07.20. 20:48 | piroskaesfarkas | 2 komment

Ezek az aranyhalak fütyülnek a melegre, és mostanában annyira zabásak lettek, hogy naponta kétszer is megetetjük őket (szerintük többször is kéne, mert ahányszor csak észlelnek minket a tó szélénél, összetömörülnek és várják a haleledelt).

Szeretem nézni, ahogy fent tolakodnak a víz felszínén és vadásszák a süllyedő lemezkéket. Bámulatos a sokféleségük: van pöttyös, teljesen piros, fehér, fekete, fátyolfarkú, gömböcke, soványabb, stb.

Ahogy álltam a köveken elmélázva, megjegyeztem:

Piroska: "Annyira tetszenek ezek a halak! Amikor azt hiszem, biztosan megtaláltam a kedvencemet közülük, mindig jön egy másik, aki kiüti a nyeregből az előzőt."

Pasi (kertben relaxálva, felhúzott szemöldökkel, megadóan): "Jók a kilátásaim....."

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7122110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.07.23. 10:10:53

Aranyhalak evőgépek! Zabálnak ameddig eteted őket, meg ameddig akkorára nőnek fel mint a tehenek!:)))

Piroska 2007.07.25. 12:49:43

Bcyke! Vettem észre, mindent bepórszívóznak, ami csk beesik a tóba: szöcske, légy, egyéb bogarak, a halkaják bármelyike, stb. Nem túl válogatósak. De elég nehéz megbecsülni az optimális mennyiséget, mert mindig farkaséhesnek mutatkoznak:-)))
Imádom, ahogy tolakodnak a tó szélén, még akkor is, mikor csak a kutyák elvonulnak arra.:-)
A Tieid jól vannak? Keresek olyan kőtálat, ami Neked is van, hogy kitegyem az utcára, arra járó kóbor állatok itatására.
süti beállítások módosítása