Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kétszáz

2007.06.18. 20:25 | piroskaesfarkas | 4 komment

Ha feltételezzük, hogy nyolcvan évig élünk (legalább!!), akkor huszonkilencezerkétszáz napot töltünk itt a földön, vagyis kicsit többet, mint hétszázezer órát....... ????Húúú, nagyon furcsa ebbe belegondolni, milyen kevés!!!!!!!!

Ha kétszáz napot, vagy akár kétszáz órát kéne egyedül eltöltenem, a kedvesem nélkül, az bizony rettentő hosszú idő! És az is borzasztó lenne, ha ugyanennyi ideig nem ihatnék mézestesejKV-t.....

Kétszáz. Az sok, vagy kevés?

Kétszáz napja kezdtem el a blogomat, látom, mert ott ketyeg a számláló. És mivel szeretem az ünnepeket, meg a mindenféle évfordulókat, melyekre emlékezni lehet, készülni kell rá, így persze most is megünneplem a kétszáznapjaírósmát is.

......(most képzeljetek el, ahogy szipogok, és közben legyezem magam a kezemmel, amolyan amerikaiszépségkirálynősen, akár kétkézzel is. vagyis nem, mert az egyikben tartom a papirost, amire feljegyeztem, hogy kinek kell megköszönnöm a támogatást, nehogymá' elfelejtsem).....Óóóóóó, köszönöm szépen elsősorban az én piroszakós legjobbvirtuálsibarátomnak, Bcykének, aki addig macerált, meg küldözgetett linkeket, és csinálta meg saját közelébesemérhetek blogját, míg rávett engem is az írásra (persze sokáig nem élesítettem, amiért meg is kaptam a magamét tőle), meg persze azért is, mert azóta is igen sokat segít, nyeseget, formál, mint egy gyenge oldalhajtást!

Köszönet családomnak és a barátaimnak a rengeteg élménypillanatért, mert ha nem lennének, nem tudnám tartalommal megtölteni a naplómat.

Külön nagy puszi és hatalmas ölelés pasinak (az enyémnek, nem csak úgy egynek), aki időnként megnézi az írásaimat, de nem nagyon szól, csak megborzolja a fejemet, vagy dörmög, hogy torzítom az imidzsét egy-egy megjegyzésemmel....

És egy szívbőljövős Nektek, akik olvasgattok, bekukkantotok, és hagytok nekem pár sort, kitörölhetetlenül. És bár úgy terveztem, hogy csupán magamnak írogatok, mégis olyan jó, ha néhanap beköszöntök hozzám, visszaintegettek...

Akinek egyáltalán nem köszönöm, de meg kell említenem, az a Komisz, aki eddig is, és a gaz ma is belengi az írásaimat, hát ez van....

Összeszedem magam, és megyek ünnepelni, egy hatalmas mézestejessel.

Mégiscsak ez a kétszázadik nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr46101110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.06.20. 09:22:17

Éééééés boldog 202-őt is!!!!!!!!!! :)

Piroska 2007.06.20. 09:38:30

Köszönöm Edinaaaaaaaaaaa!!!:-)))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.20. 18:48:38

Kedves Pirosom, még legalább kétszer kétszázat, de persze puszta önzésből, hogy tudjak idejárni relaxálni, meg mulatérozni a jó kis történeteiden :)))))))

Piroska 2007.06.21. 07:20:31

Cserkókám!!
Köszönöm szépen!!! Úgy el voltál tűnve otthonról??!!!!
süti beállítások módosítása