Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Anyalegeltetős

2007.06.14. 12:00 | piroskaesfarkas | 2 komment

Elragadott a hely, mikor megérkeztünk a fogadásra, és sajnáltam, hogy először egy üzleti rendezvény alkalmával teszek látogatást, nem pedig a pasi oldalán, romantikázva. Így aztán rögtön megfogadtam, hogy ide elhozom őt is, és küldtem Neki gyorsan egy képet a telefonjára a lenyűgöző panorámáról, melyet az étterem teraszáról csodálhattam hosszasan.

Ezért aztán, a következő anyalegeltetős programot úgy bonyolítottam meg, hogy betérjünk Visegrádra, a villámos étterembe ebédelni. Ja, hogy mi az az anyalegeltetés??? Anyukám hívja így, amikor elhívjuk magunkkal bandázni, mert szerinte megváltoztak a szerepek, és míg régen Ő fogott kézen engem, és talált ki nekem progaramokat, most mi tesszük ugyanezt. Ezennel pasi mamája köré szerveződött a nap, mivel most volt születésnapja, amit ott ünnepeltünk, lenyűgöző környezetben, finom délutáni ebéd mellett, kávézósan, hegedűszóra. Isteni volt!

Pasimádör kapott egy aranykarkötőt, mert még nem volt neki (a múltkor visszvittük a nyakláncomat, és az akkor kapott utalványt vásároltuk le), meg egy cipzározható, eldugós kulcstartót, mert nemisolyanrégen fedeztük fel, hogy egy olyan régi darabbal mászkál, hogy az már szégyen, és azonnal lecserélésre, és ablakon való kihajításra ítéltük, és legott átpakoltuk bele a kulcsait.

Kedvesem mamájához nem elég ám az olcsó nyugágy.....Rettentő fárasztó tud lenni. Neki mindig, mindent tudnia kell rólunk, ellenőriznie kell a koordinátáinkat, éppen hol vagyunk, mit csinálunk és mikor változtatunk helyet (komolyan fontolgatjuk, hogy veszünk neki egy navigációs szerkezetet, mert azt is mindig tudni akarja, hogy melyik úton haladunk, ha a kocsiban ül, pedig nem is tud vezetni...). De mindez még nem elég, mert gyanakszik, izgul, bizalmatlankodik, aggodalmaskodik és mindenen megsértődik, és csak anyukám vicceit érti meg egyedül, vagy legalábbis tőle fogadja el az ugratásokat. Múltbeli eseményeket is pontosan tudni akar, reklamál, ha nem értesült kellő részletességel és megfelelő időben a velünk történtekről (Mikor már a századik kérdést tette fel valamiről, pasi közbevágott:"Anyukám, tegnap már letettem a részletes jelentést az asztalodra erről, nem olvastad????":-)))). 

Anyika jó hatással van rá, mert sokkal vagányabb (tele van lőve a füle fülbevalóval, és most meg, hatvanhoz közeledve tetoválást fontolgat a bokájára!!!!) és szókimondóbb, mint ő, és be is szólogat neki simán ("Erzsike, úgy kötődsz egy-egy témához, mint a hatszázas beton...!"), mert szeretné, ha kicsit lelazulna, nem nyúzna minket annyira és nem a mi életünket akarná élni a sajátja helyett, így végre jobban élvezné az övét. 

Ülnek ketten az anyák a hátsó ülésen, kérdezgetnek, kuncognak, csacsognak, szóval jólérzik magukat, aminek mi meg pasival elől örülünk! A nap végére teljesen kipurcannak, egyenként hazaszállítjuk őket, rengeteg puszival hálálják meg az élményeket, majd tervezgetik a következő anyalegeltetést....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6598448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.06.14. 19:16:59

Nem tervezgetik, hanem reménykedve várják!... :)

Piroska 2007.06.14. 20:37:54

Hidd el, tervezgetik si, kifejezett igényeik vannak, hogy mit néznének meg szívesen:-))))
Anyukámat megleptük anno egy vizilabda EB bérlettel, mikor itt rendezték Mo.-on, és mivel szinte egyszerre van a szülije pasival, neki is vettem kettőt (azzal a felkiáltással, hogy azt hív meg magával, akit akar, és reméltem, hogy rám gondol:-))). Anyi volt a legnagyobb drukker, nagy pirosfehérzöld papirkezekkel, és úgy visított, hogy "úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúússssz!!!!!" hogy elment a hangja. Minden bandázásban benne van, legyen szó bicajozásról, vagy bármi másról...
Pasimádör nehezebb eset....

De biztosan reménykednek is.
süti beállítások módosítása