Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csak úgy. Nekem.

2007.06.04. 20:25 | piroskaesfarkas | 3 komment

Majd persze hazaviszem, és csináltatok neki egy szép keretet, öreg, kopott fából, mert mást nem is tudok elképzelni hozzá, és felteszem a falra. De ma még idetámasztottam az íróasztalom mellé, és néha-néha elidőzik rajta a szemem, keresem a jelentéseket, az aprócska üzeneteket, titkokat, melyeket magában hordozhat, és közben mosolyt csal az arcomra.

Nem is tudja, hogy milyen örömet szerzett nekem, bár próbáltam kifejezni, ahogy leviharzottam -éppen ült a monitor előtt és dolgozott, észre sem vette, hogy beléptem- és egyszerűen a hátára borultam és szorosan átöleltem, s egy jódarabig nem engedtem el. Mint ahogy én sem tudhatom, hogy mit jelenthetett neki (bár kérdésemre, hogy milyen indíttatásból született, azt válaszolta, hogy szerelemből), milyen emlékei fűződnek hozzá....Teljesen odavagyok!

Nekem adta. Nekem. Csak úgy.

Reggel vidáman érkeztem, kezemben lóbálva a kiürült mézestejesem elhozóspoharát, amiből persze már egy csepp sem maradt, mire ideértem, s mielőtt a szombámba vettem volna az irányt, beköszöntem a csajoknak, akik velem ellentétben nem voltak felvillanyozva, merthát végülis hétfő van.... Vállrándítással és kissé lehangolódva trappoltam be az asztalomhoz, ledobtam a táskámat, majd megpillantottam a monitorom előtt odatámasztva ezt a csodás, lélekmelengető ajándékot, rajta a nevemmel!!!

Té, a kollégám, akiről nem tudok túl sokat, de annyiból is leszűrtem, hogy nagyonjóember, akinek értékes a barátsága, és még sok-sok szépet lehetne róla mondani... Valamikor régen, kitudjamikorésmiért, lerajzolt egy szerelem ihlette angyalt, de nem akármilyet ám! Egy szeretetreméltót, titokzatosat, megfejteni valót, pont olyat, amilyen Ő maga is.

Nekem adta. Nekem. Mert eljutott hozzá egy fél mondat, hogy angyalgyűjtő vagyok.

Csak úgy. Nekem.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9092582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancccs 2007.06.04. 20:56:17

ha én ilyesmiket csinálok, rendszerint félreértik. hogy biztos akarok valamit.
pedig tényleg vannak az embernek szeretetrohamai, na.

Piroska · http://piroskaesfarkas.blog.hu 2007.06.05. 07:31:02

Na igen, pasi is kereste a mögöttes tartalmat:-)))
Ezek a csakúgy megmozdulások a legeslegszebbek tudnak lenni. Én sem felejtem el soha.
Bekereteztetem, kiteszem a falra, és mindig ott lesz nekem az angyal, a nekem címzett tündéri egy mondattal, amit Té odabiggyesztett.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.06.05. 17:40:31

Lehet, hogy Té is egy angyal? :)
süti beállítások módosítása