Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egy darabka Ő

2007.05.22. 23:10 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Felfogtam a hajamat a fejem tetejére, és vártam, hogy bekapcsolja a láncot a nyakamon, ahogy szokta, de ahelyett, hogy megtette volna, a nyakbavalómmal a kezében kiviharzott a konyhába, "megvizsgálom, hogy biztonságosan záródik -e" mormogta.....Na, már ekkor gyanakodtam.

Pár nappal ezelőtt, hazafelé tartottunk a kisborssal, mikor huncutul közölte: "van egy meglepetésem a számodra!" Azt hiszem, ebben rosszabb mint én, bár én is nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne adjam oda az ajándékait már a beszerzésük napján, és nagyon erősen vissza kell fognom magam, hogy ne is célozgassak arra, hogy micsoda jópofa meglepetésben lesz része hamarosan:-)

Álltunk a dugóban, Ő elkezdett kotorászni az ülés mögötti táskájában, majd elővett egy kis, fényes dobozkát, és izgatottan átnyújtotta felém. Felpattintottam a fedelét, és kivettem a csillogó láncot, amit a mostani helyett vett nekem (néha ebben alszom, és helyenként megtörtem már...).

Szeretek egy-egy ékszert hordani, amolyan örök darabok, és hűséges is vagyok hozzájuk, így aztán nincs is igazán sok belőlük. Van egy fülbevalóm, ami megszólalásig hasonlít a Dagi mamámtól örökölt darabhoz, benne igazgyönggyel és egy-egy kis kővel, amit nem mertem hordani, mert féltem, hogy elhagyom, így időnként megnézegettem és felpróbáltam, majd visszatettem a kopott dobozkájába. Sok évvel ezelőtt, mikor hűtőgépre gyűjtöttünk, pasi beállított a munkahelyemre, és eldugott a táskámba egy picinyke bársony dobozt. Sokáig nem mertem kinyitni.........Mikor rászántam magam, megláttam a mami fülbevalóját, ill. annak pontos mását. Utána sokáig nem volt hűtőgépünk:-))) Viszont azóta nem is vettem ki a fülemből a gyöngyöket, fontosak nekem.

A láncot, rajta egy picinyke kővel, finom kis foglalatban, szintén Tőle kaptam, s egyáltalán nem szeretném lecserélni. Sajnos, az új láncom annyira vékonyka volt (bár tényleg gyönyörű darab), hogy a kis kövem mindig elfordult rajta...vissza kellett vinni.

A lejtőre felérve megfordultunk, és elvitt az ékszerészhez, ahonnan a meglepetésem származott, és javasolta, hogy találjunk egy másik láncot a medálomhoz, de nem jártunk sikerrel.......

Mindketten nagyon le voltunk törve....Ő azért, mert nem találta meg a tökéletes darabot, én meg azért, mert inkább megmondtam őszintén, hogy nem az igazi, és ezzel csalódást okoztam Neki.

Megszokott mozdulattal végighúzom az ujjamat a megtört láncon, megszorítom az aprócska követ....ismerős és megnyugtató érzés, hogy ott van.

Egy darabka Ő:-)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6185248

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: quitoplan americanas 2018.02.28. 13:09:56

Car installment agreement - mainypf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása