Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Te akartad....

2007.04.24. 15:00 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

A felvetett panaszkönyvről jutott eszembe a rádiós betelefonáló hölgy esete, amit hazafelé menet hallottam az egyik elfogultrádiós csatornán....Nem szándékozom belemenni a politikába, mert egyrészt nem szeretem elemezni azt, amihez nem értek, pláne, ha még nem is a kedvenc témám, másrészt meg nem is ez volt az oka, hogy ez említett adón maradtam...

A fiatal nő eleve úgy szólt bele a telefonba, mintha valaki üldözné egy forró vassal, vagy legalábbis sohanemlátott égi jelenség szemtanuja lett volna, de nem erről volt szó. Persze szó szerint nem tudom idézni, de a hangulatát megpróbálom elkapni:-)

PN (=parázós nő): "Jaj, kedves műsorvezető úr, hát remeg kezem, lábam, annyira kivagyok, jaj. Hát alig fél órája, hogy az eset történt, nem is tudom, borzasztó!!" (ekkor kezdtem azt hinni, hogy elrabolták a kocsiját, vagy helyi tróger banda kilopta a kezéből a szarvasbőr kézitáskáját, szeeeeeeeegény!). De nem. Folytatja:

PN: "Képzelje, mi történt!!?" (kis műsorvezetői bíztatás, hogy mondja már végre!!?) "Megyek haza a munkából, metróval, igyekszem fel a mozgólépcsőn, majd mit látok????????? (drámai hangsúly) Több asztallal eltorlaszolják a kijáratot, és aláírást gyűjtenek, hogy a miniszterelnök modjon le, és hangosbemondóba kiabálnak!!????? Képzelje!"

Ekkor a műsorvezető megpróbálta földrajzilag pontosítani az asztalok helyét, míg kiderült, hogy azok tulajdonképpen nem is a metro területén vannak, hanem a kijárat után valahol, és akadályozzák valamennyire a haladást (nagy kaland, ki kell kerülni).

PN: "Fizetem az adót (hogy miként jön ez ide?), és akkor a pénzemből ezek az ingyenélők meggátolják, hogy hazajussak!!! (biztos iszonyatosan sok asztal lehetett, hogy  sehogysem lehetett kikerülni). Képzelje, rohanok haza, és még mindig nem jutottam el az otthonomig......Megkerestem a helyi forgalomirányítási főnököt, hogy csináljon valamit, hogy engedhetik ezt meg, de ő azt mondta, nem az ő területe, mert metrón kívül van. Hívom a közterületeseket, de öt után már nincsenek bent, most mondja meg!!!??? Legyen már olyan kedves, és csináljon valamit!!!"

Elképzeltem ezt a fiatal nőt (a hangja alapján annak tűnt), aki hallhatóan annyira felstuffolta az idegeit a két asztal miatt, hogy mindenkit előrángatott a helyéről, vitatkozott, intézkedett, és még a rádióba is betelefonált, és állítólag sietett haza.......Talán, ha nem fújta volna ekkorára a lufit, inkább kikerülte volna azt a pár embert és a két asztalt, akkor a nagy rohanásában veszít 22 másodpercet, így meg csak órákkal később lépte át a saját küszöbét....

Szóval, van úgy, hogy én is felháborodom valamiért, esetleg írok egy kedves de reklamáló mailt, vagy beszólok egy finomat valakinek, de sokszor inkább fáradt vagyok már a kardozáshoz....

Még mindig a panaszkönyvről jutott eszembe egy tegnap reggel hallott kis történet (elfogulatlannnaktűnős rádióból), ami a Mekiben játszódott le, mikor egy fiatalember megrendelte a menüt és a plusz halasszendvicset a napellenzősfejű mekislánytól.

NFML(=napellenzősfejű mekislány): Kis türelmedet kérem, a halasszendvicsre még várni kell!

ÉS(=éhes srác): "Semmi gond, akkor addig beleolvasok a vásárlók könyvébe!" (majd rámutat a mellette lévő könyvre, ami a falon lóg egy kampóra felakasztva)

NFML:értetlen kifejezéssel az arcán, csodálkozó hangon, "Abba csak írni lehet???!!!!"

ÉS: "Te akartad......!"

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr2262834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása