Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Könnyfelszárítós

2007.04.04. 13:48 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Ültünk a szokásos helyünkön, a KV-zóban, és egy helyes, picinyke kislányt figyeltünk, aki félig lecsúszott zokniban száguldozott az asztalok között, majd eltűnt a szemünk elől, és később lebiggyesztett szájjal, könnyeket potyogtatva, duzzogva csoszogott vissza a szülei asztalához. Háttal ültem nekik, így arról már csak a kedvesem tudósításából értesültem, hogy felmászott a papája mellé a fotelba, odabújt hozzá, a vállára hajtotta a fejét, és abban a pillanatban varázsütésre felszáradtak a könnyei.

Pasi mosolygott, és azt mondta, hogy neki kell egy gyerek, nem egy év múlva, nem később, most......Időnként lehet vele hosszú és romantikus, lélekelemző beszélgetéseket folytatni, de van olyan is, hogy egy kurta mondattal lezárja a témát, én meg ottmaradok egyedül a lezáratlan, kielemezetlen gondolataimmal...

Letettem, a műanyagfedelespapirpoharasmézestejesemet, a szemébe néztem: Tessék, győzzél meg, mondd el, hogy miért szeretnél APA lenni, miért nem 1-2 év múlva, miért most? (jó, tulajdonképpen minden kivülállónak logikusnak tűnik, hiszen 14 éve vagyunk együtt, szerelemben élünk, van házunk , kocsink, kutyánk, állásunk és mindketten túlvagyunk már a 30. szülinapunkon is jócskán = érkeznie kell a gyereknek. De nálam ez nem egy egyenlet....).

Vártam volna, hogy azt mondja, hogy azért, mert úgy szeretlek, hogy azonnal akarok belőled még kettőt vagy hármat, lehoznám a csillagokat és rózsaszirmokkal szórnám le a lábaid nyomát, szeretném, ha megkoronáznánk a szerelmünket, vagy valami hasonló, giccses szövegre vágytam volna (vagy nem?).....:-))) A következőket mondta:

"Miért szeretnék babát, most? Szerintem olyan jól ellenék vele, a mellkasomon feküdne, én mesélnék neki, és ha szomorú, odabújna hozzám, ahogy az a kislány, szerintem nagyon jól ellenénk...."

Könnyfelszárítós apuka akar lenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6054559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása