Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Krumpliorr

2007.03.29. 11:29 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

A szám olyan, mint egy kolostortető, cserepes, a hangomat meg kölcsönadhatnám egy hódnak valami rajzfilm szinkronizálásnál, és ha csatlakozi szeretnék a bohócdoktorokhoz, hogy felvidítsam a beteg gyerekeket, nem kéne piros szivacsorrot sem feltennem, annyira piros és krumpli lett a sajátom is......

Mivel olyan ütemben fogyasztom a papirzsepiket, hogy délutánra egy darabot sem találok, így magam mellé vettem egy wc papir tekercset is, egy félliteres mackós bögre teát, egy szőlőzsírt (a legjobb a gyógszertárakban kapható Primus nevű, érdemes kipróbálni, egy gyógyszerész készíti), egy adag szopogatos torokbacigyilkolóscukormentescukorkát, mindezekkel pedig annyira lenyűgöző vagyok, hogy jobbnak tartottam bezárni az irodai szobám ajtaját, hogy ha lehet, kerüljenek el jó messzire. Szóval, egészen biztos vagyok abban, hogy jelen állapotomban nem vagyok valami lehengerlően szexi és kívánatos:-)

Régen számoltam be a családi bűnbarlangunkról, vagyis Farkas és Joepapa pókeres eredményeiről (Piroska, vagyis én mostanában nem játszom, a kezdeti lelkesedésem gyorsan alábbhagyott), pedig mindketten nyomják a zsugát rendületlenül. Apu szerintem függő lett, mert tegnap, mikor náluk vacsoráztunk (na ilyenkor van az, hogy rendes tápértékű élelmiszert vesz magához a pasim, most pl. nokedlit pörkölttel-én persze csak megszagoltam, de nem is nagyon szeretem), és a pasim megpróbálta összeszerelni az új gépét, meg feltenni az új webkameráját, annyira türelmetlen volt, hogy nem játszhat a félkilences versenyen, hogy izgágán fel-alá mászkált a szobában, és időnként a telepítés közben emelgette a téteket.........egyszerűen egy estét sem képes kihagyni. Azért a kedvesemnél ennyire nem súlyos a helyzet, ha éppen nincs más, akkor játszik, de ha programunk van, akkor nem izgatja annyira, hogy nem jut kártyához.

Reggel bekapcsoltam a rádiót, és pont a takarékossági tippek mentek két percben, amin igen jókat derülünk útközben. A mai témakör az autóvezetés volt, és többek között ezeket tudtuk meg:

1. Ne húzogassuk le az ablakot menet közben, inkább tekerjük fel, mert az így keletkező huzat miatt erősebben kell nyomnunk majd a gázpedált....

2. Ne tankoljunk gyakran keveset, mert mikor levesszük a tanksapkát üzemanyagot párologtatunk!!??????

 Még jó, hogy szóltak!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr4352225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása