Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bárányszámolgatásos mostanság

2007.03.02. 15:15 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Átéltem egy reggeli szívrohamot, vagy úgyis mondhatom, lélekösszepréselést (ha ideges vagyok, vagy megijesztenek, vagy nagyon szomorú, akkor olyan, mintha megszorongatnák a manók a lelkemet, a mellkasom táján, azok, akik néha ott szokták lóbálni a lábukat), amit természetesen bőgés követett (szigorúan a saját szobámban, a monitorom előtt), de csak azután, miután elegánsan, bizniszvumenhez illően kiosztottam a népet, és elrendeztem a dolgokat, legalábbis elindítottam azokat a normális irányba, ahol egyébként is mendegélniük kellett volna.....Ügyfelemet úgy kellett fellocsolni a sokkból, amit okoztott nála az esemény, amit nem is bontanék ki tovább, de reményeim szerint már úton a megoldás.........
 

Eseménydús hétköznapokat zárok, két prezentációval, amire rengeteget kutattam és készültem, és persze az utolsó pillanatban kaptam meg azt a jópár fontos adatsort, ami nélkülözhetetlen volt a teljes anyag összerakásához, így tulajdonképpen beestem az prezivel az ügyfelekhez.

Voltam üzleti ebéden, pl. japán étteremben, amit imádok (persze nem ettem rizst, csak halakat, meg csirkét, meg zöldséget, ami nem nehéz abban a futószalagos verziós étteremben), kaptam szép új könyvet ajándékba, aminél csak a kézzel beleírt idézetnek örültem mégjobban, és megnyugtat, hogy az éjjeliszekrényemen több "újillatú", olvasatlan betűrengeteg is megtalálható, és van miből válogatnom (viszont, nem találom a kedves kis könyvjelzőmet...).

Találkoztam Meskével egy nagy esti KV-zásra szerdán, amit csupán egy órásra terveztünk, így a pasim úgy döntött, hogy addig dolgozik és vár rám, és csak két és fél óra múlva hallottuk meg a telefoncsörgést, amikor vagy 20. alkalommal keresett, hogy mégis, mi a tervem, meddig csacsogunk még.....Hiába, a jó dolgok csak úgy elreppennek az idő szárnyán, én nem tehetek róla! Éppen csak vázlatosan érintettük a témákat, bele sem mélyültünk........

Felfedeztem egy tüneményes kis boltot, aminek csak egy hibája van, hogy elnyeli a "régenkihaltnagyszőrősállatII" bevásárlóközpont, és nem egy eldugott, pici,  macskakővel burkolt utcácskában bukkantam rá, előtte kék-fehér, kifakult napellenzővel, és régi, kopott cégérrel az oldalán. Kirakatában két nagy kosár telis-tele levendulával, ami már eleve jót jelenthet, minden csupa fa, és temérdek levendulás készítményt lehet ott beszerezni, igazán nekem való, tobzódos kis hely!!!! Aztán, egy másik kirakat mellett elhaladva megpillantottuk Meskével az "olyangyűrű" hasonmását, hjaj, de szépen csillogott, és atyaég, mennyibe kerül (majdnem 7 jegyű, nyilván csak marketing szempontokat és a pszichológiát figyelembevéve írták ki "csak" 6 jegyű számmal) t!!!!!!!???????

A futást eléggé elhanyagoltam a héten, csak egyszer volt időm és hajlandóságom, de még nincs vége a hétnek, talán tudom teljesíteni a heti 3 kötelezőt. Ismét együtt edzettünk a párommal, és az eredményeim: 35 perc, 3,4 km, 264 kalória. És vennem kell egy új sport melltartót, mert ha gyorsan futok, a mostani nem tartja meg a lényeget, ami így lengedezik össze-vissza, és a végén még lógós mellű leszek....

Nem jön álom a szememre.... Illetve ez így nem igaz, mert ha egyszer párnát ér a fejem, úgy elalszom, mint a régi zacskós tej, és durmolhatok pár órát, de utána egész éjjel forgolódom, helyeszkedek, huzigálom a takarót félálomban, és úgy ébredek, mint aki hetek óta nem aludt... Hiába futok és fársztom ki magam, eszem 2 hónapja könnyű kajákat, és azokból is keveset, pár hete nem tudom rendesen kipihenni magam, és badarságokat is álmodok....

Ma éjjel bevetem a bárányszámolgatást, sokan esküsznek rá..............

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7041909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása