Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fokozott lepkevadászati készültség

2007.03.01. 21:05 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Meglepő lenne, ha a munkahelyemen nem mondott volna fel valaki, hiszen minden hónapra jut mostanában egy távozó, és ma már elseje van, tehát új hónap:-))).

Nem mondom, hogy váratlanul ért a kolléganőm döntése, mivel még az új lehetőség felbukkanásakor megosztta velem a szándékát, és ugyan nagyon rossz lesz nélküle, de drukkoltam neki, hogy megkapja az általa megpályázott új állást...... Viszont a főnökömet igencsak megdöbbentette..........

Ami jó hír, hogy nagyon közel fog dolgozni tőlünk, és egyébként is marad még április közepéig, továbbá ő a kampányfőnöke a barátaim és kollégáim által alakított csoportosulásnak, a "nekedkellmárkellegygyerekmirevárszmégszülnödkell" elnevezésűnek, és annyit nyúzott, hogy megegyeztünk, sőt, esküt tett rá, hogy ha majd egyszer szülök, értesítem, és végig fogja izgulni az egészet a kórház folyósóján ülve, még akkor is, ha éjjel, vagy hajnalban lesz a nagy esemény:-) Erről jut eszembe, hogy a másik kolléganőm, aki a terhességének első hónapjait végig szenvedte, kórházban is volt, és tulajdonképpen az elejétől fogva otthon kellett maradnia, szóval, ő már 5. hónapban van, és kislánya lesz! 

Megint vadászhatunk.....vagy még mindig, vagy újból.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1141681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása