Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ne légy már vagy Ne már légy!

2007.02.16. 09:54 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Miután kiesett a toll is a kezemből, éjfél körül eljött értem a pasim, volt olyan édes, hogy "vidékről" becuccolt ilyenkor is, és nem kellett taxival haza baktatnom (volt aki ma reggel 5-kor ment haza...

Jónéhány forgolódás után végre elaludtam, amikor is egy sikítással ébresztettem a már régen mélyen alvó páromat, mert úgy éreztem, hogy egy légy küzd beakadva a hajamban, egészen közel a fülemhez, ahol is vad zümmögésbe kezdett!!!??? Szegény pasim azt sem tudta, hol van, majd hosszasan kotort az éjjelilámpa kapcsolója után, és résnyire nyílt szemmel egyenként átvizsgálta a kunkori fürtöket, de nem talált semmit........majd lekapcs és már álomba is merült. Én persze nem, hallgatóztam hosszasan, hogy vajon ott van -e még az a dög légy, és miként kéne védekeznem hasonló támadások ellen???

Volt egy hosszú hajú osztálytársnőm, akinek azért kellett levágni a loboncát, mert éjjel a nyitott abalkon berepült egy denevér, és álmában beleakadt a hajába, és ott vergődtek mindketten, míg a mamája le nem vágta az egész cuccot......Legalábbis Ő így mesélte, én meg jól elhittem neki. Velem olyan már megtörtént, hogy egy pók költözött az éj leple alatt a gubancaim közé, és reggel ereszkedett le a homlokomon, én meg mindig visszahajthattam, mert csikizett, és azt hittem, csak egy kóbor fürt. Aztán megfogtam, éreztem, hogy valami kis darabka, és akkor megláttam a kezembe a soklábút!!!!!!!!!!!!!!!!! Anyukámmal együtt ugrottunk fel visítva az ágyra, én meg kapálóztam össze vissza minden végtagommal.......

Jó megoldás lenne, ha nénikés hajhálót vagy kendőt kötnék a fejemre, de akkor már bajuszt is növeszhetnék az orrom alá, hogy teljes legyen az összkép, esetleg a fogaimat is megcsináltathatnám kivehetősre, ha már sokkolom a páromat, tegyem azt rendesen. Ha meg összefonom éjjelre, egyrészt kényelmetlen, másrészt reggelre rettenetes, mert hullámos és göndör is lesz egyszerre (egyébként is, anyukám szerint úgy nézek ki mint a spániel kutyám, akinek göndör a füle). Így meg, hogy kunkori és hosszú, ki tudja, ki mászik bele éjjel??????

Szóval, hallgatóztam, és mikor egyik oldalamról a másikra gurultam, ismét hallottam a zümmögést, "ÁÁÁÁÁÁÁ, itt van, megint, gyorsan, kellj fel!!!!"-pánik, "mi az, mi történt már meeeeegint Boszikáááám????", kapcsoló tapogatás, fülelés, haj rázása és kurkászása, a kedvemért még szétnyitotta a párna huzatát is és oda is bekukkantott, centinként megnézte a lepedőt is, semmi. Résnyire nyílt szemén keresztül is láttam, mit gondol "ne légy már őrült!", nincs ott semmi. Mivel látta, hogy nem nyugodtam meg, viszont rettentően szeretett volna végre aludni, taktikusan azt javasolta, hogy kapcsoljuk le a lámpát, és odabújik közvetlenül a fejem mellé, a hajamat átsodorjuk középre, ahol mindkettőnktől egyenlő távolságra lesz, és füleljünk együtt. Ne már légy, most meg lapítasz valahol?????? Persze onnantól egyetlen zümmögés sem jött tőle.....

Végül valahogy elaludtam, összebújva, középen a megfigyelés alá vont kóccal:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9937068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása