Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kínai Nagy Fal és a centik

2007.02.13. 12:25 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Reggel hallottuk a rádióban, hogy megkezdődik a Kínai Nagy Fal hosszának pontos méricskézése, valamin egyfajta állapotfelmérést is végez majd az erre összeállt kutatócsoport.

Az egész project 4 évig tart majd!!!!?? Először elképedtünk, hogy mit lehet ezen ennyit piszmogni, de aztán, ha meggondoljuk, hogy kb. 6 700 Km hosszú, 5,5 m széles és átlagosan 9 m magasságot is megközelíti, húúú, akkor érthető!

Először lelkesen csatlakozhatnékom támadt az említett kutatócsoporthoz, elképzeltem, milyen nyugis is lehet, egyrészt azért, mert egy konkrét időszakaszban gondolkodhatok (nem úgy, ahogy általában a munkám során, ki tudja meddig vagyok "hasznos", mikor szűnik meg a cég, mikor alakul át egy másikká, vajon elvállaljak -e egy új ajánlatot vagy sem, stb.), hasznosat alkothatnék, ami bekerülne mindenféle könyvekbe, és még jól is érezném magam a levegőn, két copfba kötött hajjal, kertész farmerban, ahogy húznám a mérőszalagot (Túúúúdom, hogy vannak ennél már kifinomultabb módszerek is) a párommal, akin meg ujjatlan kockás ing, farmert short és Indiana Jones kalap lenne:-))) (mert valahogy így képzelem el a kutatócsoport tagjait:-))

Pont így nézne ki, csak az éles szerszám helyett egy centit kell elképzelni a kezébe:-)

Aztán, már nem is tűnt olyan jó ötletnek, a következők miatt:

-Lenyűgöző, hogy a világ legnagyobb ember alkotta létesítményét méregetem, mely olyan méreteket ölt, hogy egyes űrből készített felvételen is láthatóvá válik (és mutagathatom, hogy én bizony ott mérek, képzeljetek oda), és olyan régi, hogy  I. e. 220 körül készült az akkori birodalom határán, de ezen kívül, minden ott meghalt munkást oda falaztak be, és ugye, bizony sok helyen megrongálódhatott már annyira, hogy olyat lássak, amit biológia órán sem szívesen tettem............(állítólag kb. 9 ezer ember maradványait rejti magában)

-A kutyákat itthon kéne hagynunk, és mi lenne az "anyukámmal" balhés időszakban???

-Rájöttem, hogy még az új tálalóba való polc méretét sem tudom rendesen lemérni, vagyis nem vagyok túl jó az alap feladatban sem....

-És a legfontosabb, a pasim kijelentette, hogy nem jön.....Szent meggyőződése, hogy ő már a 4. napon megbuggyanna ott, és nem is venne fel sem kockás inget, letépett ujjút (pedig még abba is belemennék, hogy csak ez egyik legyen leszaggatva, ahogy a képen is látható -hiába), sem pedig kalapot, pláne nem szexis rövid farmer gatyót....ÁÁÁ, elrontotta az egészet, így én sem akarok már menni....

A fenti képet az imént küldte mailen, a következő üzenettel (nem a kalaposat, a rozmárosat, jaj már!!):

 "látod ez egy munka, amit szívesen csinálnék, nem a Nagy Fal méregetése :-)"

=vagyis Ő akar lenni a hal-torta készítő ember?????

Még meggondolom:-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6036226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása