Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Telefon

2007.02.05. 11:37 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Mivel pár hónapja eltörött pasi telefonja (és ő nem akarta lecserélni, mivel a cégtől 2 éves szerződéssel kapta-mondtam, hogy vigye vissza, és jelezze a szolgáltatónak, hogy ha 2 éves hűségnyilatkozattal árulnak egy készüléket, akkor min. annyi ideig bírnia kell, de ez több sebből vérzik...), elhatároztam, hogy meglepem egy szuper kis készülékkel.

Péntek este rohantam fel az emeletre, és amíg kutyákat legeltetett, megpróbáltam kicsomagolni, letépni a hátsó részét, betenni az aksit és rádugni a töltőre (az ilyenekhez egyáltalán nem értek, legalábbis elsőre nem megy túl jól), mindezt úgy, hogy ne vegye észre.

Pár óra múlva, mikor a gép előtt ült, megkértem az öcsémet, hogy hívjon fel a párom készülékén, majd leteszem, de úgy csinálok, mintha még beszélnénk, felosonok, és átteszem a kártyát az új telefonba. Sikerült!!!!!!!!!!!!!! Már csak be kellett osonnom a dolgozóba, és észrevétlenük letennem a készüléket a háta mögé, majd felhívni az én számomról...:-))

Annyira meglepődött, és úgy örült!!!!!:-))

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7833683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása