Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Miért is jó nekem, hogy ilyen harapós hideg lett....

2007.01.26. 12:09 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Régen nem volt ilyen hideg, mikor kidugtam a lábamat nyújtózás végett a takaró alól, gyorsan vissza is kifliződtem. Általában a párom cuppanósa ébreszt, mikor viszi ki a kutyákat, de mikor a másik oldalamra kifliztem, látom, hogy ott szunyókál, és igen nehezen volt hajlandó felkelni:-))) 

 Viszont, mikor elindultunk, láttam, hogy a varázsmogyoró megmutatta piros virágait, ill. csak a kezdeményeket, szerintem hétvégére már pompázni fog, és akkor le is fotózom.

Mikor lent, a nappaliban a papgájok meghallják, hogy felkeltünk (a legkisebb suttogást is megneszelik), rögtön hápogni kezdenek, és követelik a társaságunkat, a kutyák meg egyszerre támadnak le szeretetükkel, és felváltva nyomják a fejünkhöz a kobakukat, buzgó csóvászás mellett. Jó harapós hideg lehetett éjjel, mert a tó is befagyott (kivéve azt a részt, ahol a csobogó forgatja, mert valami fűtőszálat tett bele a pasim, hogy a halak bírják a nagy fagyokat is).

Nődoki. Én rajta vagyok a témán, de mégsem sikerült a tegnapi nőgyógyász tesztelés, mert a kolléganőm ugyan felkereste a dokit a jó előre leegyeztetett időpontban, és pontosan is érkezett, ám előtte vagy 15-en üldögéltek még, és kérdésére a recepciós nővérke azt mondta, hogy a mostani kivételes helyzet, és kb. 2,5 órát kell várnia, vagyis este 9-re bejut....Szóval, ez már egy rossz pont, és ami még furcsa, hogy az asszisztense a saját felesége???!!! Hú, hát ez nagyon bizarrrrrrrrrr!

Régen írtam már Joepapáról (=apu), aki továbbra is teljes gőzzel pókerezik esténként, és tőzsdézik napközben (közben rohangál a vállalkozása miatt), és ezért aztán alig alszik. A pasim is elég sűrűn (értsd: majdnem minden este) játszik, és olyankor folyamatosan hívogatják egymást telefonon....Most pl. jó lenne nekem egy pár szem tartalék rózsaszín kapszula:-)))

Reggel hallgattunk egy rádiós betelefonálós játékot a kocsiban, és egy Tibi nevű fazon jelentkezett telefonon, akivel viccelődni kezdtek, és megkérdezték, hogy mi a foglalkozása, mit csinál ma. Mire az úr elmondta, hogy rokkant nyugdíjas, otthon ül, mert alig lát már a két szemére, valami sejt elhalás miatt. De ennek ellenére a műsorvezetőkkel együtt viccet csinált a betegségéből, és olyan pozitívan nyilatkozott, hogy rögtön elszégyeltem magam a hülye kis jelentéktelen problémáimmal (mint pl. miért nem fogyok gyorsabban...). Milyen lehet, hogy úgy kelsz fel minden nap, hogy azt figyeled, hogy mennyit látsz még a világból?????? Nem nézheted a naplementét, a kedvesed arcát ahogy alszik, a gyereked mosolyát, ahogy nyílnak a tavaszi virágok......és megannyi csodálatos dolgot nem látsz még!!!!!!!???? És jókedvű volt, és vicces, és van lelki ereje, hogy egy idióta kis játékba betelefonáljon!!!???

Tegnap este volt az utolsó része a diétás BBC műsoromnak, és volt olyan, aki a 6 hónapos tesztidőszak alatt 28 kilót fogyott!! Meg olyan is, aki 25-öt, mennyire jó már! Én továbbra is zöldségeket és sovány húst, sajtot eszem, kicsi gyümölccsel, és naygon, de nagyon beleharapnék egy nagy tortába...Azt hiszem, a főzős-versenyes műsoromnak is ma lesz az utolsó része, a mesterszakács kerestetik, ami szintén nagyon szórakoztató volt, remélem, meg is tudom nézni.

Jaj, és történt még valami jó!! Tegnap felhívott egy régi, nagyon jó barátom, akivel elsodródtunk egymás mellől (talán 3 éve nem beszéltünk??), mikor elvett egy csajt, akitől már kisgyereke is van. Cseng a telefonom, ismeretlen szám, felveszem (ritka pillanatok egyike, mert nem jellemző, hogy felveszem a mobilomat, de ez egy másik tészta), és sziplán közli, hogy "Mika vagyok, ma egy ebéd???":-))))))) Mára ütemeztük át a kajálást és lelkizést (sajnos megromlott a kapcsolatuk, a csaj megbuggyant), de végül nekem nem volt jó az időpont, neki meg később nem jó egy tárgyalás miatt, így napoltuk.

 

Szóval, miért is jó nekünk, hogy ilyen harapós hideg lett? Mert reggel csak meg kellett törölni a kutyák lábát, és nem kellett beállniuk egyenként a zuhanyozóba (ugye az 12 láb!!!), mert fagyott a talaj, és nem lesznek sárosak!:-)) Meg azért is jó, mert iylenkor rávesz a pasim, hogy menjünk ki egy késő esti sétára a kutyákkal, jól felöltözünk (persze rajta van az ÉN füles-szőrős sapkám, így nekem marad egy új, csíkos-füles de nem szőrös, és nem is olyan szuper meleg, tetjén nagy bojtos sapim) és olyan tiszta a levegő, csend van, még nincs annyira hideg, hogy lefagyjon az orrunk, de kellemesen csípkedi az arcunkat a fagy.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6031162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása