Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csákó

2007.01.20. 08:53 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Megint nagyon megkaptuk odaföntről, erős, haragos szelet küldtek ránk, ezért még hajnali háromkor is a kapcsolatunkat elemezgettük az ágyban (felkeltetem a pasimat, hogy nem tudok aludni, és legyen szíves beszélgetni velem), és hallgatóztunk, amikor a legnagyobberővel jött a széllökés, hogy vajon mi törik le, mi repül be a tetőabalkon....
Ennek ellenére korán keltünk, mert hamarosan jön át két kiscsíra (ahogy Maricka Zsolti haverja mondaná:-), 4 és 2 évesek, és átdobják őket egy délelőtti megőrzésere.

A tegnapi steak house dolog nem volt túl jó, vagy legalábbis nekem volt rossz a hangulatom, pedig a vastag húson kívül volt még sali és lazac is, ami a kedvencem. Azért ezt a smartos dolgot odadörgöltem E. orra alá, bár nem lovagoltam a témán annyira, mint azt elterveztem:-)

Pasim egész hétvégén dolgozni fog, egy hétfői tenderre készül, én meg még kitalálom, hogy mihez lesz kedvem. Amihez biztosan nincs, az a ma esti program, de nagyon úgy fest, hogy nem tudok kibújni sehogysem: egy bank rendezi a nagyszabású születésnapi buliját az arénában (azt hiszem), a dolgozóinak és fontos partnereinek,  és hivatalosak vagyunk rá a párom által (mint fontos partner:-), és úgymond ő nem teheti meg, hogy nem megy el, mert számítanak rá, nekem meg feszítenem és mosolyognom kell mellette, és jópofáskodnom, meg kezetfognom, és csacsognom.....


Azt hiszem, hogy a meghívóhoz kaptunk papircsákót is, mit majd fel is kell venni!!??? Remélem, nem lesz  "belső összegyúró dal", amit erre az alkalomra írtak, mint amilyen az MKB-nak is volt, aminek egy sorára emlékszem csak: "Nem körülbelül, nem kb., egyszerűen csak MKB"  Brrrrrrr.......

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr4829718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása