Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mindennapi rohanás

2006.12.21. 13:34 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

El vagyok kenődve, nagyon. Pasi annyit dolgozik, és ha meg éppen nem, akkor annyit telefonál munka ügyben, hogy kezdek kibukni rajta. Ha meg esetleg otthon vagyunk, akkor lehangolt, kimerült, befásult.

Jönnek az ünnepe. De most ezzel sem tudom magam feldobni, meg azzal sem, hogy végre kész a kádunk!!! Már fürödtünk is benne, bár meg kell mondjam, hogy először csak én vetettem bele magam az illatos habok közé, pár nappal ezelőtt, Ő elaludt a nappaliban a TV előtt, este 8 előtt, mert kidöglött a sok prezitől, tárgyalástól, állásinterjúztatástól,.....Felmentem, begyertyáztam a kád környékét, egy karácsonyi égősort dobtam a mosdó pultjára, beüzemeltem egy illóolajos párologtatót, benyomtam a zenét, és elmerültem az új fürdőszoba hangulatában, és a nagy forró vízben. Bár nem a legromantikusabb új fürdőszoba felavatás, de azért isteni volt végre kádban fürdeni!!!!!

Jó nagy a fürdőszobánk, és nagyon hangulatos lett. Még hiányoznak a fa dolgok, a bútor, meg a lépcső fa burkolata, meg a lámpák, de így is nagyon kellemes. Valamelyik este beugrottunk az egyik outletbe, azzal a céllal, hogy igyak egy nagy california cafee-t a nap végén, magam megjutalmazására. De, pont utunkba esett egy fürdőszoba kiegészítőket forgalmazó cég, és a "légyszilégyszi"-mnek nem tudott ellenállni, és muszáj volt bemenni. Jaj, de gyönyörű dolgokat vettünk: nagy, meleg, puha törcsiket (eddig mindig régi, otthonról kapott törcsijeink voltak, mindenféle színű, meg olyan, ami nem szívja be a vizet:-), pont olyan sötét meg világosszürkét, mint amilyen a csempénk, és a lenti kis fürdőbe meg barnákat, hozzá kéztörlőt, lábtörlőt, mosdókesztyűt, levendula illatú szappanokat, stb., aztán szappankinyomókat, szappantartót, szemetest, mindezeket fából és matt ezüstből, csodaszépek!!! Rengeteget költöttünk, így ellen kellett állnunk annak a két köntösnek, amelyiket megláttunk ott, pont olyan színben, mint a törölközők, sötétszürke, nagy, puha és kapucnis. De ott kellett hagynunk, mert jó drága is volt, meg annak ellenére, hogy nem akartunk költeni, egy vagyon volt a sok fürdőszoba cucc. És a végén még kaptam egy nagy adag karamellás kávét is!:-)

A karácsonyi készülődéssel, ajándékcsomagolással haladunk szépen, már mindent becsomagoltam, kivéve a páromnak az ajándékait, mivel neki egy nagy dobozt vontam be gyönyörű csomagolópapirral, és az egyik ajándékát még dugdosom anyuéknál, így addig nincs nagy masnis lezárás.

Tegnap este voltunk a Vörösmarty téren, a karácsonyi forgatagban, anyukámmal és a Pasimmal. Tavaly is voltunk, és elhatároztunk, hogy minden évben megyünk, most meg ugye különösen el kellett látogatnunk oda, mivel a Pasi és az anyu is lemaradt a boás bécsi vásárról. Soha nem eszünk hurkát, csak ott, meg kürtöskalácsot, meg forralt bort, és persze sült gesztenyével zárjuk a nézelődést. Mivel mindig megyünka várba is, a kézműves megmozdulásokra, így most nem láttunk semmi olyan szépséges kézműves alkotást, amit hazavittünk volna, kivéve egy nagy mosdó lavór és a kancsó hozzá, ami 25 ezer Ft volt, és mivel a fürdőszobűba vettük volna a régi paraszt mosakodóhoz, így lemondtunk róla, mert az elmúlt napokba csak a fürdőszobára költöttünk:-)

Este azért együtt is beültönk a kádba, és jól el is férünk, mert olyan nagy, hogy ha én ülök benne egyedül, elsüllyedek az aljára (tegnapelőtt be kellett mennünk sos egy kádas boltba két fejtámláért, hátha így fönt tudok maradni a víz tetején).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9323698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása