Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nőgyógyász kilőve

2006.12.15. 16:17 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Most jöttem vissza egy jó kis barátnős-lélekbúvárkodó-egymásszavábavágós ebédről, ahol a 2 óra alatt éppen csak felvázoltuk az eseményeket egymásnak Lucival, és csapongtunk oda meg vissza, és próbáltuk kitenni az összes fontos infót, ami csak történt az elmúlt két hónap alatt. Mert olyan régen találkoztam már ezzel a barátnőmmel, aki pedig az egyik nagy kedvencem, és nagyon is fontos nekem, dehát a rohanás, az idő, stb.......

Luci elmesélte, hogy ismét összejött a pasijával, ha jól számolom harmadszorra és újból lángol a szerelem, már 5 hete, és tulajdonképpen eddig sem az érzelmekkel volt baj, csak sokat veszekedtek, kiabáltak, és ezeket a helyzeteket nem tudták kezelni. De most tesznek is azért, hogy működjenek a dolgok, és a tiszta érzelmeket ne árnyékolják be ilyen viharfeljők:-) Ezért aztán elmentek egy "látóhoz", vagy hogy is hívják az olyan különleges embereket, akik egyszerűen (vagy bonyolultan), de megérzik, tudják, ha valami betegség-kezdemény van bennünk, vagy rossz állapotban van a lelkünk, és hasonlók. Luci először nyár közepén keresett meg egy ilyen különleges képességekkel megáldott hölgyet valahol viféken, amikor még (és már, mer' ugye a második szakítás után volt ez, de a harmadik összejövés előtt) egyedül volt, mert egy családtagját kísérte le hozzá, és gondolta, hogy akkor kipróbálja ő is, bár semmiféle panasza nem volt. Ahogy a hölgy ránézett, rögtön csóválni kezdte a fejét, és hümmögve tálalta, hogy bizony ott lent, nőgyógyászatilag valami nincs rendben, gyullasában van, és jó lenne, ha gyorsan szülne, mert elzáródásokra hajlamos, és később nem lehet gyereke.....???? Cserfes barátnőm ingatta a hajzuhatagát, és hitetlenül és mély meggyőződéssel állította, hogy de bizony ott tuti a helyén van minden, ahogy lenni kell, mert volt nőgyogyinál járt pár hete, és mindig jár szűrésre, és nincs is semmiféle panasza. de ahogy ezt kimondta, már be is költözött a félelem a lelkébe, hogy mi van, ha mégis????

Másnap kért időpontot egy új nőgyógyásznál, és bejelentkezett az összes létező és fizetős vizsgálatra. Egy hét múlva kapta meg az eredményeket: gyulladás van a méhében, és valami tüsző rossz helyre kavarodott, ott beágyazódott, és kezelni kell, hogy nehogy elzáródást okozzon, vagy mi. Honnan tudhatta az a "látó nő"???????

Legalább fél óráig tartott, amíg befejeztünk a kis csésze tárkonyos ragunkat, mert hol én krdeztem hosszúakat és jó sűrűn, vagy Luci mesélt olyan részleteket a "látó nőről", és a pasijáról, aki visszajött, és miket mondott, stb. hogy elfelejtettünk kanalazni.

Azonnal elkértem az új nőgyogyi számát, mert be kell vallanom, hogy hosszú évek óta nem voltam dokinál, de lehet, hogy ezt már mondtam is...Szóval úgy 6-7 éve nem voltam. Túúúdom, rettenetes, meg a barátnőim is kiborulnak, ha éppen rákérdeznek, és én hajlandó vagyok beismerni. Luci közölte, hogy miután kifizette az új dokinak a 45 ezer Ft-ot a vizsgálatokért, és további 12 ezer Ft-ot hetente, merthogy heti kezelésekre járt, szóval ezek után kezébe vette az egyik bulvár lapot, amiben elolvashatta, hogy az ő dokiját kivonták a forgalomból csalásért!!!! Ugyanis beszedte a lóvét a betegektől, majd az államnak is lejelentette ugyanazokat a lányokat.

Tehát, most azért nem megyek nőgyógyászhoz, mert ugye akartam, de ez megy a rács mögé. És ebben bíztam, egészen a Cézár saliig, amikor is kiderült, hogy már nem praktizál. Most új időpontot tűztem ki nőgyógyászra: február. Attól is félek, hogy egyrész talál valamit, másrészt meg nehogy elkezdjen azzal fusztrálni, hogy azonnal szüljek.

Elmeséltem a páromnak ezt a látós dolgot, és januárban mi is bejelentkezünk hozzá "egy nézésre":-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1422758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása