Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Chilis forrócsoki

2006.12.06. 20:25 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Vikivel elmentünk egy szuper kis élelmiszer kuckóba, ahol hihetetlen dolgokat láttunk, szagolgattunk!

A felét tuti még csak nem is hallottam, és a kombinációk??? Volt ott rengeteg féle csoki, pl. rózsaleveles,borsos, meg chilis is, ill. ezeknek forrócsoki változata. Úgyhogy, mint jó Télapó, bevásároltam a páromnak egy csomó féle forró csokit, mert azt imádja. Már a csomagolásuk is csodaszép, belül pedig nem ám kakaópor van, hanem apró golyócskák, amiből 3-6 db-ot kell beledobni 1 dl tejbe, majd azt habosítani. Ebből zsákmányoltam kókuszosat, diósat, mogyorósat a chilis mellé. Régóta szeretnénk kipróbálni a chilis forró csokit, amióta a Csokoláé c. filmben hallottunk róla.


Becsúszott még a kosaramba mandulás olasz süti, meg táblás csoki, meg valami keksz, persze az is csokis.
Hazafelé meg beugrottunk egy bagette-ért, meg pár fincsi sajtért, amolyan büdi fajtáért. Alig vártuk, hogy hazaérjünk, bedugdossuk a karácsonyi füzéreket, forró csoki próba, sajttál, paradicsom, szóval télapós kettesben eltöltöt vacsira számítottunk, erre.....

Csiga, a vízszerelő, még mindig itt van, mikor egyre jött????? 6 órája szerelnek hárman fel két WC-t??? Én nem értem ezt az embert, komolyan. Az a mázlink, hogy a Papám van olyan jófej fazon, hogy a tőzsde után ittmaradt őrizni a házat, de hogy egyébként hogy oldanánk meg ezt a kérdést, nem tudom. A fürdőszoba befejezésére ki kéne vennünk az egész éves szabinkat...


Most felment a párom megnézni a munkát, és kapásból megnyomta a wc lehúzót. Király, úgy csordogál, hogy egy egyszerű pisit sem mosna ki, úgyhogy most nekiálltak szétszedni, és ki tudja, meddig maradnak.
Pasinak gőzölög a feje, nem is meri nekem előadni a fenti állapotokat.

Még jó, hogy vettem chiliscsokit...

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr2221420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása