Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Adventi nyitogatós

2006.11.30. 14:30 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Mókás adventi naptárra tettem szert, pasiajándék céljából. Mosolygós hóember fából, benne aprócska 24 fiókkal. Most már csak pici ajándékokat meg levélkéket kell eldugdosnom benne, mert holnaptól már nyitogathatja.

Mivel elég aprók a fiókok, kis csokin, meg radíron kívül sok dolog nem fér bele, esetleg fincsi tea filter, valami különleges óvszer... De írok majd bele kis levélkét is, hogy hol találja meg az ajándékot:-))) Szerintem jó kis móka! Rendeltem még piros-fehér kiskockás szalagot is, amit sehol sem kaptam, mert azzal szeretném felkötni a mézeskalácsokat a fára, ajtófélfára, akasztókra.


Lehet, hogy gyerekenek találták ki ezeket, de látni kéne a páromat, hogy mennyire tud örülni a hasonló játékoknak. Pl. egy hete szerzett egy faragott télapót, aminek a hasában két fakocka található, amit naponta forgatunk, hogy megtudjuk, hányat kell még aludni karácsonyig. Feltette a konyhai szagelszívó gerenda tetejére, és minden este lefekvés előtt, vagy reggel még álmosan, nagy gondossággal átfordítja, hogy lássuk, hol tartunk már, vagy inkább azt, hogy hány nap van még arra, hogy lóhalálban beszerezzük az ajándékokat.

Tegnap össze is írtuk, hogy kit mivel szeretnénk megörvendeztetni.  Minden évben úgy van, hogy én tudom, hogy kinek mit, de amikor a listában az apjáékhoz érünk, na, arról neki fogalma sincs. Mivel én meg nem tartom velük a kapcsolatot, és sosem kedveltük egymást igazán, nem is tudom, hogy mit lehetne nekik venni: talán virgácsot:-)

Vissza kell fognom magam ezekkel a csokikkal. Munkahelyi stressz ide vagy oda, úgy nézek ki, mint egy paca. Eddig is tudtam, de most egy ruhaboltba (az adventi naptárbeszerző körutam után) betévedve egy tükörrel szembekerültem, és atyaúrégborzalom volt. Az is jót tenne, ha szoliznék párszor, akkor nem lenne ilyen rémisztő fehér a képem, és legalább világítana a szemem és elvonná a figyelmet a barbamama fazonomról.....Különben, azért is aggódom, hogy mi lenne, ha terhes lennék, és erre a vénusz fazonomra még rászedném a várandós kilókat. El sem akarom képzelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9420211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása