Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Huszonegyhetes

2013.03.21. 18:55 | piroskaesfarkas | 1 komment

Annyira megkívántam egy pocakmphármas zenehallgatót, de annyira! Tudom, hogy lehet úgyis hallgatni, hogy a fülelő egyik végét odateszem a hasamra, a másikkal meg én élvezem a klasszikus muzsikát, de mikor ezt a sepciális pocakhallgatót megláttam, úgy éreztem, kell. De itthon nem is lehet kapni, másrészt meg nagyon dárga. Persze, ha lehete itthon használtan venni, már itt figyelne a hasamon. Arra mondjuk kiváncsi lennék, hátha valaki tudja, hogy milyen hangosan lehet működteti a sima kis füllhallgatót, ha a hasamra teszem?

Huszonegyhetes a Kisbaba. Ami azt jelenti, hogy túl vagyunk a pocakbanlakás felén, tekintve, hogy Dr Talánőnullanullahét azt mondta, hogy "kivesszük majd a 38. héten", ahogy Nünüt is. Nagyon sokat rugdos, egészen erősen, amitől teljesen elolvadok, és tudom, hogy nem tesz mindig jót, ha fogdosom a hasamat, de éjjel is gyakran arra ébredek, hogy ott pihen a kezem. Ma kivételesen sokat mozog, szinte már azon aggódom, hogy mit csinálhat egész nap, hogy ekkora a rugdalózás, mikor alszik ez a gyerek egyáltalán, hogy folyamatosan érzem a mozgását? 

A kórházban ármszóltak, hogy nem szabad háton feküdnöm, és ha már oldalt, akkor lehetőleg a baloldalamon, ami szinte kivitelezhetetlen, mivel karácsony óta fekszem, aztán meg éjjel mindig arra ébredek, hogy a hátamon alszom mégis. De tény, hogy ha egy kicsit a hátamon lazulgatok, Kisbaba azonnal ficánkolni kezd, nem tetszik neki ez az elrendezés, vagyis igyekszem keveset elidőzni így.

A hányinger elmúlt, vagy legalábbis nagyon ritka, a savasság annál inkább megvan még. A hasam hatalmas és tele lett apróbb anyajegyekkel??!! A mellszerkezetem közepe meg egészen sötét és párizsi jellegű, de ez már az elejétől így van. Összeírtam a neveket, amelyeket én kiválasztottam (olyan nagyon kevés van szerintem, ami a hivatalos listán van, de lehet, hogy csak én elégedetlenkedem), most jön majd Farkas. Nünüvel mi meg is egyeztünk, mert a N-t már réges régen kiválasztotta Ő, én pedig találtam egy gyönyörűt a lelkemben és kiderült, hogy van is hasonló a hivatalos listában is, csak Apacának kell jóváhagynia.

Izgulok a cukrosság miatt. Jövő hét végefelé, vagy utána megyek a kórházba ellenőriztetni. Szeretném ezúttal megúszni az inzulint, de ha kell, hát persze legyen. Ill. szeretném, hogy egy rendes cukororvoshoz kerüljek, aki tényleg szakmailag és lelkiismeretileg is ott van a témában.

Nem vagyok nyugodt a pocakszúrás miatt és egyre jobban nyomaszt, hogy nehogy telefonáljanak a jövő hét elején, hanem csak küldjék másfél hét múlva postán az eredményt (csak akkor telefonálnak valakinek, ha gond van). Amint megkapjuk a levelet, beharangozom tágabb körben is, hogy babát várunk. Lehet, felállok egy székre és belekiabálom a szélviharba!!!!!!!!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr675161280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2013.03.21. 23:30:57

Elrepült az idő és hipp-hopp már 21 hetes vagy! Nagyon örülök nektek! :)
süti beállítások módosítása