Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Alkot - Apaca és Anyaca a homokviharban

2013.02.06. 13:02 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Itthon továbbra is elkapja a hév és rajzol. Igaz, mostanában annyira szeret vagdosni, hogy némelyiket gyorsan fazonra is igazítja, és szerinte szép, mégis kicsit kutyarágta lesz:) Az oviban viszont még mindig csak firkál, mint kb. anno 1 éves korában. Az oviról még annyit, hogy tegnap és ma is indulás előtt, míg az Apja készülődött, Ő gyorsan rajzolt az ovónéninek, amit aztán az oviban át is adott, "boldog születésnapot" jókívánságok mellett (nem mintha most született volna az ovónéni:)

_DSC0868.jpg

Apaca és én, festékkel és ecsettel készítette a művésznő.

_DSC0871.jpg

Apaca a homokviharban.

_DSC0873.jpg

Anyaca a homokviharban.

_DSC0869.jpg

Ló (itt azért el kell mondanom, hogy egy asztalnál üldögéltünk és én is, Ő is a saját papirjára rajzolt. Én egy lovat készítettem és láttam, hogy figyeli, ahogy rajzolok, miközben Ő is elkészítette a saját lovát). Szerintem így is zseniális, hogy elleste tőlem.

_DSC0872.jpg

Egy másik ló, amit nem tudom, mikor készített, a rajzok között találtam, a januári alkotások egyike.

_DSC0870.jpg

Vannak ilyen részletgazdag művei is. Ezt pl. egy pályázatra készítette, "ahol lakni szeretnék" címmel. Nem azért mondom, de valami borostyánféle fut fel a házra, tele van állatokkal és lovakat is tenyészt majd itt (van valami köze hozzám a gyereknek:)

_DSC0864.jpg

Egy novemberben készült királylány. Aznap délután kapott egy rózsaszín, csillogós ragasztóféleséget, így lefirkantotta ezt a királylányt hogy ki lehessen díszíteni csillogóssal.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr895065638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása