Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Megyek vagy maradok

2012.12.28. 07:55 | piroskaesfarkas | 3 komment

Ezt kerdezte az ugyeletes, tegnap dr Kekec, hogy most mit akarok. Hhhhh.....marha jo. Azt mondja, hogy itt is fekudhetek, de barmikor spontan elvetelhetek, amivel ok sem tudnak mit kezdeni, vagy haza is mehet, kiszolgaljak, aztan otthon is elvetelhet. Bognom kene ezen az allapoton!!??? Persze uh-val nem nez meg ma, majd holnap. Ejjel nem volt verzes, most reggel sem, viszont gorcsol es faj egy kicsit a hasam ( a rengeteg magnezium-citrit vagy mi a neve mellett), de ami a legaggasztobb, az a huvelyi fajdalom. Szurkalos, hasogatos fajta. A branult kiszedtek a kezembol, mert jol belilult a kornyeke. Annyi bogyot szedek, hogy most mar nehezen tudom koordinalni a gyogyszerfogyasztasomat: 3x2 utro (neha tobb is), 2-3db magnezium-citritize 500mg/db, Cvitamin vagy 4-5db, vernyomascsokkentok, 3x1 verzescsillabito, femibion, folsav, cink es torokkaparas ellen pemetegyogycukorkat szopogatok. Nunu azt mondta az apjanak, hogy biztosan nem szeretem, azert nem megyek haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr834984483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Csillag* 2012.12.28. 09:17:50

Drága Piroskám! Nagyon régen jártam a blogokban, de napok óta figyelem a sorsotokat és csak azt szeretném megírni, hogy Veled vagyok lélekben! És sajnos nagyon jól tudom, hogy mennyire lelketlenek tudnak lenni a "Kedves és Empatikus" dr-ek..... :( Ölelés!!!!!

Vezsu1 2012.12.28. 10:11:49

Én is régóta olvaslak, bár egyszer már leveleztünk, ajánlottam Neked a LÜK füzeteket:-))

Most viszont azt kérdezném, hogy mielőtt döntenél, mégy vagy maradsz, a fogadott orvosoddal nem tudsz beszélni, hogy hogyan tovább?
Borzasztó, hogy dr. Kekec rád hárít mindent:-(

Nagyon nagyon drukkolok Neked és Gumimacinak:-))))))

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.12.28. 10:15:47

+1 bogyó: naponta 3x1 Ferrum phosphoricum Schüssler sós tabi elszopogatva a hematóma felszívódásához?

(mentolos fogkrém kizárva)

Nagyon,nagyon sokat gondolok rád, meg a kis dobogó szívre benned. Maradsz vagy mész, pihenj, pihenj, pihenj! Nunu pedig okoscsirke, meg fogja érteni, érezni, hogy szereted, ha maradsz, akkor is.

Ölellek
süti beállítások módosítása