Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A lakodalmas kutya esete

2012.10.27. 15:14 | piroskaesfarkas | 3 komment

Avagy így ünnepeltem a születésnapomat.......Remek vacsora egy kellemes étteremben, kettesben Farkassal. Pont azt a helyet kaptuk meg, amire vágytam volna, kicsit elbújós, mégis benne a pezsgő késődélutáni nyüzsgésben. Pedig nem is kértük külön a kisasztalt, de mégis. Az étel finom volt, a hangulat pompás. A pincér a végén rosszul adott vissza (a mi javunkra), de Farkas persze szólt. Kilépve a friss levegőre odabújtam hozzá, és megjegyeztem, hogy bár nem állunk túl jól és milyen jó lett volna az a pár ezer Ft, imádom, hogy ilyen "rendestípus". Persze, mondta, csak hogy ez sosem térül meg - vigyorgott. Szerintem meg de. Már akkor éreztem egy kis hidegrázást, de betudtam a beköszöntött igazi ősznek.

Este beadtam a két injekciót, majd rá tíz percre, mikor a gyerek szerencsére elaludt már, rémes hasfájás vette kezdetét, ami nem sokkal később sugárrókába ment át. Nos, nekem a migrénes komiszokkal van tapasztalatom a hányásról, de ilyet még nem éltem. Órákon át kínlódtam a fürdőszobában, majd mikor a róka csillapodott, kinyílt a csap oldalent is és folyt itt minden, ami csak tehette. Az orrom és a könnyem is, de az volt a legkevesebb. A finom ételembe biztosan volt valami aljas dolog, ami a vacsora után három órával ennyire kiüt. Tartott ez egész éjjel, a rókával karöltve fetrengtem át magam a következő évembe. Mikor volt egy kis erőm, vettem Farkas humoros megjegyzéseit és röhögtünk a lavór felett, míg a vécékagylón üldögéltem (mint tudjuk, én nem iszom, szóval nem az alkoholban kell keresni a hibát). Állítom, hogy még ez a helyzet is tud némi romantikát megcsillantani:) Hogy most min idegeskedek? Hát azon, hogy 1. vajon befolyásolja -e a beadott hormoninjekciók hatását, hogy minden kijött belőlem, és jelenleg is tart a durva hasmenés? 2. Mi lesz, ha a holnapi UH-ra sem múlik el és így kell mennem Csillagszeműhöz tárogatni??!!! 3. Mi van, ha valami durva dolgot nyeltem be, vajon nem árt -e a petéknek? Nem zavarja -e meg a lombik folyamatokat?

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr344873218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.10.27. 23:48:25

Remélem, hogy "csak" egy kis gyomorrontás és holnapra "kutya" bajod sem lesz! Jobbulást neked és Boldog születésnapot utólag is!

KÉ81 2012.10.28. 06:54:58

Szia!

Szerintem érdemes egy kicsit ennek is utánajárni. www.otthonigyogymodok.hu/gyomorpanaszok/57-gyomorpanaszok/268-rosszulet-es-hanyas.html

Mindenképpen jobbulást kívánok neked! És szorítok.

Puszi Évi

ildiko78 2012.10.28. 15:54:32

Hát mikor a címet olvastam, már azt hittem..., persze ez még korai, de azért kívánom látogasson el ismét a róka koma, úgy max 1-2 *, hogy tudjuk minden úgy halad ahogy kell. :-).
Mikorra is várjuk róka urat?

Ildikó
süti beállítások módosítása