Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A titkos füzet

2012.06.24. 00:10 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Van kistitkos meg nagytitkos. Sőt, vannak már betelt titkosok, meg egészen kicsi, útravalótitkosok (utóbbit egy kirándulás helyszínére tartva kellett megvenni, mert kapott ajándék matricát, amit azonnal be kellett ragasztani egy titkosba, de nem volt nálunk, a parkoló mellett pedig éppen hívogatott minket egy papirbolt).  Úgy két évvel ezelőtt jött rá ez a titkosfüzetes dolog,  ami azóta is tart. Mostanában főként matricákat ragasztgat a titkosokba ( ha be akarsz vágodni a Migyerekünknél, akkor az egyik lehetőséged a sok közül, hogy hozol magaddal matricákat, megvárod, amíg pillanatok alatt beragasztgatja, majd felkúszhat az öledbe és "történetezel" neki, ami annyit jelent, hogy az éppen akkor felragasztott figurákból kitalálsz egy mesét....aztán megint egyet és megint egyet a végtelenségig....), de azért "jegyzetel" is ("megyek, ezt felírom a titkosfüzetembe, hogy el ne felejtsem"), meg újabban ugye a nevét írja fel mindenhová, rajzokat készít golyóstollal és sziveket kanyarint bele. 

alexjatekok-1_2.jpg

alexjatekok-2.jpg

alexjatekok-3.jpg

alexjatekok-4.jpg

alexjatekok-5.jpg

alexjatekok-6.jpg

alexjatekok-7.jpg

alexjatekok-8.jpg

alexjatekok-9.jpg

alexjatekok-10.jpg

alexjatekok-11.jpg

alexjatekok-12.jpg

alexjatekok-13.jpg

alexjatekok-15.jpg

alexjatekok-14.jpg

A titkos füzeteket nem keverhetjük össze a "sima rajzfüzetekkel", mivel ezek régi határidőnaplók vagy vastag borítású egyéb naptárak. Van neki dalis is, amiből most Ő történetezett nekem. Tündéreset léghajókkal, pipacsos mezőkkel, saját rózsaszín csúszdával és homokozóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr564607284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása