Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szükségesség

2012.03.23. 15:23 | piroskaesfarkas | 1 komment

"Ti menjetek haza, szórakozzatok jól és reggel gyertek vissza értem. Sziasztok!" - így küldött haza minket tegnap este is és éppen csak odacuppantott egyet az arcunkra, majd éjenezve rohant végig a folyosón a fürdőszoba felé. A Nagyikánál akart maradni. Hát jó. A múltkor is így volt, aztán úgy tizenegy körül jöttünk vissza érte, mert hiányzott neki az én "puhafinomkezem".

Tegnap a fürdés után is úgy döntött, mégis hazajön velünk. Jól bebugyoláltuk egy takaróba és az ölembe utazva hazakocsikáztunk (még jó, hogy öt percre lakunk egymástól). Átkarolta a nyakamat és ezt mondta: "Anya, úgy örülök, hogy Te vagy az anyukám! Annyira szeretlek. Tudod Te vagy nekem a legnagyobb szükségességem az életemben!" Olvadáááááás.......

Ui: Lassan utánfutót kell csatolnunk a kocsinkhoz, mert a következő játékokat hozzuk-visszük magunkkal Nagyiék és közöttünk: 

-egy nagy fadobozni lovacska, az apróbb gyűjtemény, kb. 40-50 db

-egy kicsi hátizsáknyi dínó

-egy műanyag vödörnyi háziállat (utóbbival játszott ma egész nap a kertben, a malacok túrták a földet-a képen bele is fetrengtek-, a bocik legelésztek a fűben, stb.)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr324335261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdeipetymeg 2012.04.04. 23:12:07

továbbra is.... imádom:):):) Tündérkiscsaj:):) Mi letettünk a harmadikról sajnos....Létszámleépítés Apánál..stb....:(
süti beállítások módosítása