Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Rajzok - óvoda

2011.11.23. 14:26 | piroskaesfarkas | 3 komment

Múlt héten nagy dolgok történtek. Például az, hogy először kérte, hogy fessem ki a szempilláját neki is és szájfényt is szeretett volna. Hhhhhhhhhhh.....Először csak állt a fürdőszoba ajtófélfájának támaszkodva, majd felkapaszkodott a pultra "Anyaca, Neked olyan gyönyörű szemed van! Nekem is megrajzolod a szempillámat, hogy igazi lány legyek..."

Óvodások énekelnek

"Maci mézescsuporral és sünibarátokkal, középen pedig van egy kiscica, én pedig figyelem ott fent, hogy mi történik" 

Aztán voltunk óvodát nézni. Kettőt is. Egyik sem megfelelő (de erről majd később értekezem). Bár a gyereknek mindkettő tetszett. Az elsőben elidőztünk egy kicsit, fent is hagytuk az emeleten mi pedig lentről hallgatóztunk, eljátszott a babaházzal, beszélgetett az óvónénivel ("Ilyen babaházam nekei is lesz, mert ilyet kértem a télapótól, már írtunk is Neki anyával. A cipőmbe nem tudja beletenni, mert kicsi vagyok és nem fér a pici cipőmbe, de majd a karácsonyfa alá beteszik az angyalok...") és boldog volt, mikor a többiek (leginkább is az óvónéni) elénekeltek neki egy karácsonyi dalt. Mikor először beléptünk a terembe, teljesen felvillanyozódva köszönt mindenkinek: "Sziasztok! Én Nünü vagyok, a Mamámat pedig Nagyikának hívják....(aztán elmagyarázta, hogy a Nagyiék hol laknak, mi pedig máshol, és megadta mindkét címet:) Fél óra múlva el kellett indulnunk, mikor is zokogott, hogy maradni szeretne, játszani a gyerekekkel, mert nagyon sok barátja van ott és rengeteg játék.........Délután is vissza szeretett volna menni, és azóta is kérdezi, hogy mikor mehet óvodába. Na és szívesen rajzolja le az ottani élményeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr493406025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melike80 2011.11.24. 15:05:37

Nagyon ügyesen rajzol. Édes ahogy beszélget. Kíváncsian várom az oviról szóló bejegyzésedet. Mi is beiratkoztunk. Nekem sem szimpi.. de itt nincs más választás. Picit előbb kezdjük, mint 3 éves. Izgulok is nagyon

ßóbita 2011.11.24. 23:04:10

Ebben is milyen okosan, nagylányosan viselkedik! :)
süti beállítások módosítása