Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nővirág

2011.03.14. 18:46 | piroskaesfarkas | 1 komment

Egy apró, tenyerébe csúsztatott kavics is boldog mosolyt csal az arcára, akár a tavaszi madárdal, vagy a kertben nyíló virágok, vagy egy pici ajándék, legyen az bármi is. Szeretem, hogy mindennek ennyire tud örülni. Papától kapott nőnapi krókuszt is olyan fontoskodással, gondoskodással vette körül és annyira örült neki!

"Papától kaptam ez a nővirágot, jaj de gyönyörű!" - mondta, és szagolgatta, nézegette, sétálgatott vele egy ideig, majd rábeszélésünkre végre betette egy kaspóba és felkerült a párkányra, s hamarosan kiültetjük együtt a kerbe.

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr332739217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuki-esPanni 2011.03.19. 13:26:53

Áh, tudom, hogy minden gyerek más, de ezek a "dolgok" olyan hasonlóak Panninál.. Ő is ugyanilyen szeretettel és áhítattal néz mindenre, neki is minden "gyönyörűűű" és felvesz az útról egy kavicsot, megkéri, hogy töröljem tisztára, és elteszi a zsebébe, vagy két centiről vizsgálgatja, mint a Nünü a fenti képen a kis virágát.. Olyan drágák ezek a gyerekek!
süti beállítások módosítása