Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kettőperkettő

2010.10.14. 15:08 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Óra közben kisurrantam, behúztam a konyhába egy széket, elővettem az előzőleg a hűtőbe készített piros táskát, s kipakoltam a pultra az injekciót és a fertőtlenítőkendőket. Bár a tanárúr felajánlotta, hogy segít beadni, vagy legalábbis felügyel engem, de megpróbálkoztam egyedül. Fájdalom nélkül hatolt át a vékony tű a hasamon igen könnyen összefogható húsos bőrön, mégis remegett a kezem, ahogy óvatosan adagoltam a benne lévő folyadékot, s hallgattam a tanteremből kiszűrődő előadást. 

Ez mindig komoly esemény nekem, várakozással teli, izgalmas és reménykeltő. Valahogy úgy érzem, hogy nagy dolgok készülődnek odabent.......s már ki is számoltam, hogy július végén érkezik, ha.

Az augusztus tizenharmadikai inszemináció sikertelensége nem tört volna le annyira, ha a negatív teszteket követően időben megérkezett volna lajos. De nem jött. Egy hétre rá megint ott ültem a klínikán, s ugyan Csillagszemű még bizakodott, hogy esetleg mégiscsak terhességről beszélgethetünk a hormonvizsgálatokat követően, s Farkas is folyton ikreket emlegetett, én már tudtam, hogy nincs ott baba. A hormonok pedig engem izgazoltak, s teljesen azt mutatták, hogy a lajosnak márpedig meg kéne érkeznie. De nem jött. 

Kaptam egy progeszteron készítményt, amit tíz napig szedtem, s amely abbahagyása után meghozza az elmaradt vérzést. De nem jött. Csillagszemű értetlenül állt a probléma előtt, s én kezdtem félni, hogy így maradok. Újabb vérvétel, hormonok, UH. Minden rendben, jönnie kell. 

Végül pontosan két hónapra az inszeminációt követően megérkezett. Október másodikán.

Megint elkezdtem szedni a begyesbogyót, a 3.-7. nap között, összesen 5 darabot. Majd hétfőn, a 10. napon megtekintettük monitoron is a tüszőket, rendben érnek -e már. Igen. Jajdejó! Az egyik oldalon 17mm, a másikon 12mm, a méhnyálka 8 mm (megnéztem, és Nününél is ilyesmi volt). Még hagytuk érni, s tegnap este beadtam magamnak az injekciót a suliban.

A vizsgálóban azért megint hoztam a formám. Szépen bebugyoláltam a ferekamat a papirtörölközővel, ahogy kell, s felkúsztam a tárogatószékbe. Beszélgettünk a kedves nővérkével (lelkendezett, hogy milyen szépségesgyönyörűséges a Migyerekünk, akit magunkkal hoztunk és aki kint várt rám az előtérben - azért így mégiscsak más.....), s mikor már résnyire nyitotta a doktorúrnál az ajtót, ezzel jelezve, hogy készenállok, s én feltettem a lábaimat az égbe, vagyis a kallanytúkba, akkor jöttem rá, hogy nem vettem le a bugyimat......Kicsit sem voltam röhejes.

Holnap pedig hátha.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr392371726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása