Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hordozópróbálkozás

2009.09.20. 08:00 | piroskaesfarkas | 10 komment

Gondoltam, Farkas majd továbbra is a bjönborgos hordozóba lóbálja a hasán a lányát, míg én beszereztem ezt a romantikus, új magamrakötözőt. De nagy örömömre neki is tetszik (ühüm, szerintem imádja begyűjteni a sok ohhhhh-t meg deédesek megjegyzést a látványtól ellágyuló nőktől:-), sőt, Anyika is használja, s mindebből a lelkesedésből leginkább Mütyürke profitál.

Most ezt használjuk, és szeretjük. Köszönjük Vikinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr151393052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varázsmogyoró 2009.09.20. 20:39:47

Tudtam én, hogy ez lesz a nyerő!!!!!

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.09.20. 22:48:04

szép ez!! és szerintem én férjemis ezért imád horozni :-P :-DD
amúgy keresztezve kössétek fel azt a dedet, de a kangus masnis módszerrel, mert az nem olyan biztonságos. ok? borzalmasan érzem magam hogy mindig csak ilyen hülye okostojás kommenteket írok, de muszáj szólnom. Akkor inkább moderálj ki :-)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.09.20. 22:51:32

izé, azt akartam írni hogy "keresztezve kössétek fel azt a dedet, NE a kangus masnis módszerrel"

Varázsmogyoró 2009.09.21. 16:02:57

...és ha lehet a feneke alatt megkötni, akkor kényelmesebb mindkettőtöknek! Szerintem. (én is bocs az okoskodásért)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.09.22. 10:42:29

itt egy jó kis videó : www.youtube.com/watch?v=UXWHx-tcSMI

az a lényeg még az elöl keresztezésen kívül, hogy 1: sokkal magasabbra kéne azt a gyereket tenni (azaz a derekát a meitainak picit magasabbra venni, utána meg jobban meghúzni a pántokat, hogy közelebb kerüljön a felnőtt testéhez)
Az az aranyszabály, hogy elöl hordozáskor meg kell hogy tudd puszilni a fejebúbját :-)))

a másik meg, hogy hét kilón felül már általában hátra kötjük a gyereket, mert a gerincednek nem tesz jót. (de még nekem sincs szívem hátra kötni :-D)

cuki-es-panni · http://www.pottyospanni.freeblog.hu/ 2009.09.22. 13:29:26

Most ez lehet, hogy bugyuta kérdés, de nem vagyok jártas a témában.. Nem szokja meg a hordozást a gyerek? Csak mert én is szívesen hordoznám Pannit, főleg amikor dolgom van otthon, csak félek, hogy nagyon megtetszik neki, és akkor le sem lehet majd rakni.. Vagy ez hülyeség?? Az a drága Tigyereketek jól elvan a járókában/kiságyban is? És tényleg "ohhhhhhh" meg "déédesek" vagytok:)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.09.22. 15:22:19

szeretnek ölben/kézben lenni, de mint ahogy minden baba, egyre inkább szeretne önálló is lenni, úgyhogy lekéreckedik, mert menni, kúszni, meg mászni akar...

amennyit meg kézben/hordozva akar lenni, azt amúgy is kiköveteli magának, nem? csak így könnyebb, mint izomból tartani :-)

Ingrid 2009.09.22. 19:52:07

Ó... pontosan a hordozás hete van, tudtad??? :)
Egyébként nekem is megfordult a fejemben a Cuki kérdése, miszerint nem lesz-e eléggé "felkapott" a gyerek, de az a véleményem, hogy amelyik gyereket nem hordozzák, azt biztosan kézben-ölben tartják. Ezt tettük mi Helénával. Hozzá is szokott, nagyonis... Látom, érzem, hogy itt is az a helyzet :) Sokan rajongják körül, folyamatos a jólét :)
Éppen ezért mondom azt, hogy a hordozás áldott találmány! Nagyon sokáig lehet hordozni egy babát a megfelelő hordozókendővel, kenguruval, és biztosan kíméli az izmokat!
Gyönyörű Lulu ebben a sapkában :)

cucka 2009.09.22. 22:22:56

Az MT nálunk is forradalmian működött, HuncApu is magára kötözgette büszkén elsőszülöttjét és teszi ezt mind a mai napig, ha kirándulni megyünk és elpilled a fiatalember a hosszú úton. (meg közben el is alhat ;) )
Szóval, hajrá hordozás, Minkát valószínűleg többet fogom mint Hunort, bár ebbe se volt hiba, mert mint ahogy Ingrid is írja, ugyan nem volt rámkötözve a királyfi, viszont nagyon sokat volt ölben-karban. Hogy felkapott lett-e? Kétlem, oly mértékben "levált" már most rólunk, hogy néha félelmetes... sztem pontosan amiatt, mert ekkorka pöttömként maximálisan ki volt elégítve az anya-apaközelben lévő igénye. :)
Azt meg már nem is írom, de Tündérgombóc-leányka mennyire nagyon szépséges a sapek-költeményében! :)

Liána 2009.09.24. 09:42:26

Én úgy, de úgy irigykedem a mostani kismamikra, hogy így tudják hordozni a gyereküket, hogy ilyen közel van hozzájuk. Most elég furcsán festenék a 190 cm-es 76 kg-os fiammal a hátamon :) Szóval mint Anyika, majd talán az unokáimnál. Olyan jó neked Piroska és hajrá és előre és biztos pár hét és tök természetes lesz ez a kötözős bigyós dolog, akármi (egyébként nekem is kínainak tűnik)!!
süti beállítások módosítása