Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Útilapu

2008.08.08. 15:42 | piroskaesfarkas | 2 komment

A kölcsöndoktornő -akire Csillagszemű hagyott rá minket- igen kedves, bájos teremtés, bár nekem kicsit túllazának tűnt. Miután elhelyezkedtem a tárogatószékben, beengedték pasit is (úgy hallottam, máshol nem is jöhet be a kispapa, amíg alulról kukkantják a csöppséget, de itt a klínikán hamar lehullanak az erkölcsi gátak), hogy együtt nézzük meg a monitoron, mennyit fejlődött a migyerekünk.

 

Egész kis formás már, és háromszor akkora, mint egy héttel ezelőtt! Farkas kicsit csalódott volt, mert a múltkori felvételen sokkal jobban látszódott a pici szíve, szinte az egész csöppség pulzált, most meg mintha már hozzánőtt volna a szívecskéjéhez, sokkal apróbb volt az a lüktető kis pötty. Doktornő megmutatta a fejét, s mosolyogva mondta, hogy mi ugyan még nem igazán tudjuk kivenni a képről, de Ő látja már a kis gerinckezdeményét is (pasi az irodában lerajzolta Meskének, hogy mit is látott a monitoron, s még a szívét is megjelölte, majd hozzátette "a szíve csak egy pixel volt").

Megkaptam az első toxoplasma vizsgálatom eredményét, amely szerint még sosem vonult át rajtam a cicabaj, úgyhogy jobb óckodnom a macskáktól, de a kölcsönorvosom csak legyintett, hogy minek ez a túlzott óvatoskodás, honnan veszem ezeket a rémhíreket, s javasolta, hogy az internetes böngészés helyett olvassak regényeket...Hasonlóképpen lazán vélekedett a komisz fejfájásaimat illetően, pontosabban a fehérbogyóimmal kapcsolatban, s szerinte inkább gurítsak le egyet a torkomon, minthogy egész nap gyötörjön a fájdalom. Viszont az arcomon időnként megjelenő piros foltokra kapott kenőcsöt letiltotta, lévén szteroidtartalmú, de nem kapott a szívéhez attól sem, hogy az elmúlt hetekben azért időnként használtam.

A dugóban araszolva elővettem a jelentésemet, ami a nevem alatt ez állt "embrionális szívműködés nem látható". Miiiiicsodaaaaaaaaaa????!!! A hőség ellenére pillanatok alatt libabőrös lettem, s visszahívtam a klínikát, hogy mégis mit jelentsen ez. A doktornő sűrű elnézések közepette kérte, tépjem össze azt a papirt, mert véletlenül az előző páciens adatai kerültek a nevem alá, elfelejtette átírni a gépben, nálunk minden rendben van....Azért megkértem, nyomtasson ki egy valós jelentést nekünk, majd bemegyek érte a jövő héten (egyébként az is furcsa volt, hogy míg az istenhegyis múltheti vizsgálat után a papiromra odabiggyesztették, hogy mindkét petefészkemben van egy-egy ciszta, a doktornő szerint egyáltalán nincs ott semmi, csupán sárgatestvalaifolyadék, ami meg kell!!?? Ecpeccel eldöntöm majd, kinek van igaza...).

 

Most már tényleg keresnem kell egy sajátbejáratú nőgyógyászt, mivel a Kaaliban bezárták a dossziénkat.

A klínikán mindenki nagyon helyes volt, mintha mi lettünk volna az elsők, akiknek sikerült, örömködve búcsúztak tölünk, én meg a könnyeimmel viaskodva köszöntem meg a recepción üldögélő asszisztenseknek a segítséget, s elérzékenyülve hallgattam a "szépséges pocakosodást" és "boldog gömbölyödés" kívánságokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr80606988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cukiék · http://www.torokpanka.mindenkilapja.hu 2008.08.18. 21:02:44

Máris nagyon szép a Tigyereketek!!!!

Piroska 2008.08.19. 08:53:40

Cukiék! Igazán kedves:-) Beolvastuk a kis fotókat a gépbe, hatalmas felbontásban, és ott olyan szépen látszódik, még a szemzugát is látni véltük:-) Komoly elemzés alatt van a kis Nudli:-)
süti beállítások módosítása