Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Babaszobatervezgetőknek, vagyis megveszem

2008.06.18. 11:35 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Benyomódott nálam a piros gomb, az amelyik hirtelen felpörgeti a beleélést, s visszafoghatatlanul vágyakozom babás helyességeket vásárolni. Pedig csak most éltem meg az első kudarcot....

Reggel, a dugóban felfelé araszolva a lejtőn ismét megcsodáltam a tündéri boltocska kirakatát, ahol apróságoknak árulnak használt vagy különleges, egyedi ruhácskákat, mellette nemrég nyílt kedves ajándéklelőhellyel, ahol öreg ládák, angyalok, gyertyatartók, hímzett terítők, szépséges képkeretek és megannyi hangulatszínező várja, hogy otthonra leljen.

Sóhajtva jegyeztem meg "Annyira vágyakozom babaruhákat venni, szobát berendezni, bemenni ebbe a hívogató boltocskába válogatni...! Túúúúdom, túúúdom, hogy korai, hiszen most vágtunk bele, túl vagyunk az első csalódáson, ráérek arra még! De a másik felem meg annyira rendezkedne, gyűjtögetne már....Magam sem értem ezt a változást...!"

"Hazafelé térjünk be!"-válaszolta. És ez jó volt nekem.

Ha valamit elhatározok, belevágom a fejszémet, akkor abba szeretek nyakig elmerülni, lubickolni, kiélvezni minden szépségét, megélni az legkisebb szösszeneteket is. Alig várom már a babaszobatervezgetést, amihez találtam is egy szuper könyvet, megszereznivalót (külföldi kiadás).

Vacak, könnyen beakadós, piros műanyag gombok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr15526929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása