Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Pillanatmegállító

2008.04.30. 20:00 | piroskaesfarkas | 5 komment

Megtorpanna az idő, lelassulnának a szemek a homokórában, s a pillanatmegállító készülékemmel kedvemre nyújthatnám a rohanó másodperceket......

Zöldellő dombok és virágba szökkent repcemezők között, hatalmas fákkal szegélyezett, csigaház vonalát követő kacskaringós utakon haladtunk, megfelelő leállóhelyet keresve, hogy kipipálhassam egyik vágyamat a rengetegből. "Megbuggyantál, tényleg be akarsz oda  menni???!!" Perszehogyde! Egészen a közepéig rohanni, bele a sűrű, sárga virágtengerbe, végigsimítani a szirmokon, belenézni az aranyló végtelenbe..........

Mivel nem szemgyönyörködtetés végett ültetik, hanem az olaja miatt, vagyis nem számítanak (sőt, ha lenne erre szakosodott buggyantnőmadárijesztő, biztosan bevetnék) közepébe furakodó szentimentálisokra (nem tapostam le, óvatosan mentem), alig találtunk olyan mezőt, ahol szabályosan félre tudtunk állni, messzebb esett a forgalmas főúttól, rajtunk kívül csupán a madarak jártak ott, nem haladtak arra munkagépek és vállukon szerszámokat cipelő tányérsapkás bácsik, na és bokatörős árkok sem nehezítették a megközelítését. 

Fantasztikus élmény volt!!!!!! Annyira, hogy az első hatalmas aranytenger után találtunk egy mégnagyobbat, amit szintén fel kellett fedeznünk. Szerencsésebb lett volna, ha nem övezik méhkaptárok, melyek aktív dolgozóival már csak a virágok sűrűjében találkoztam, s tekintve, hogy csípésüktől rögtön kifekszem, kabátom ujjába behúzott kézfejjel, szaporán távoztam.

Pörögtem, mint a búgócsiga, s nagy lelkesedésemben csak a kocsiban vettem észre, hogy úgy nézek ki, mint egy hatalmas sárga porzó....Nyaktól lefelé lesárgultam (vagyis legközelebb váltóruhát is viszek). Így hiába kopogott a szemünk, ki kellett hagynunk az éttermet. De elhihetitket, megérte!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr92448897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csetten 2008.05.01. 10:39:21

A következő etap, amikor az ember legurul a dombról, vagy beleveti magát a repcetengerbe:) Kisebb sérülésekkel jár, de annál nagyobb a katarzis:)
Jó cimlaplány vagy:)

Piroska 2008.05.01. 20:15:10

Na a belevetnimagamat nem vállalom, túl vaskos a szára....Tulipánmezőben gurulni, domboldalról, az jöhet!
:-)

Merci · http://prante.wordpress.com 2008.05.08. 18:57:15

Ha már repce:
prante.wordpress.com/2008/03/12/a-hely-ahol-elunk/
mert én is imádom... :)

tulipánba belevetni magad, hát van neked szíved? :) néha még a vázába is sajnálom levágni :)
pedig lehet, hogy ott tovább bírnák...
belevetés, nekem, csak vadvirágos hegyoldal jöhet szóba :)
(illetve jött, amíg ifjú voltam és bohó)

Piroska 2008.05.08. 19:55:12

Merci! Igen, láttam, mikor Nálad jártam, gönyörű!!!!
süti beállítások módosítása