Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ahhha

2008.03.28. 23:00 | piroskaesfarkas | 4 komment

Tisztában vagyok azzal, hogy nem igazán úrinőhöz méltó ilyesmit kiteregetni, de itt nem is a latinnevűolvashatatlan, leletemre firkantott, elsőre rémisztőleg ható bacinévre fókuszálnék, valamint arra sem kívánok rávilágítani, hogy hol is tartózkodik bennem, csupán a fehérköppenyes szakértői válaszok közötti labirintusra mutatnék rá, melybe még akkor is eltéved a tudatlan ámde alaposan tájékozódni vágyó szenvedő alany, ha precízen fonalat gombolyít maga mögött, mint a hős az emberevős bikafejűről szóló történetben.....

Hazaérve elővettük a fekvehasználhatós számítógépet, s többszöri tippelés után (szerintem az egyetemen tuti tanítják nekik az olvashatatlan írást, kivédendő ezzel az ilyen okostojásokat mint pl. én, aki ha ki tudja valahogy olvasni nagyítóval a hanyagul odabiggyeszett kórságot, nem vár addig, míg személyesen megkérdezheti az illetékes szakértőt, hanem izibe buzgó kutatásba kezd) rákerestünk a vilgáhálón. 

Az első két felbukkanó orvosválaszolós oldalon meg is találtuk a leírást, sőt, képen is megtekinthettem a hívatlan betolakodókat, s a kezelésre vonatkozó javaslatot is. Mindkettőnél doktornevű válaszol, tehát szakvéleménynek tekinthető. Íme:

1. Kezelése antibakterialis szerrel történik, nem gomba, tehát a Canesten nem alkalmas a kezelésre.-antibiotikumos kezelést ajánlanak.

2. Ez egy gombafajta, tehát antibiotikum nem gyógyitja - majd javasolja többek között a Canestent.

Ahhha. Így aztán könnyű kiigazodni.

Még szerencse, hogy nem győztem kivárni a sort, hogy gyógyszert írassak fel, így ezt rábíztam családom egyik tagjára, mert ha odajutok, egészen biztosan felteszem a kérdést, hogy mégis miként lehet, hogy egy ilyen kis piszlicsáré dologban még a besorolás is gondot okoz.....Ilyenkor persze én lennék a szemtelen tulbuzgó beleokoskodó, aki minekolvasilyet, a kezembe nyomná a receptet, hogy naná, hogy ez kell rá, a többi meg aki nem ezt állítja, sötétzokni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr13399525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2008.03.28. 23:49:44

Ezüstkolloid. (Keress rá a fekvehasználatóson! :) )

Piroska 2008.03.29. 07:53:42

Szia Edina! Köszönöm szépen, rákerestem! Érdekes....
Te már "megkóstoltad"?:-)

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2008.04.11. 18:02:25

Igen, enyhén fémes íze van, semmi extrán rossz. Külsőleg-belsőleg használható.

Piroska 2008.04.14. 20:18:43

Edina! Köszönjük, már használjuk is Meskével:-)
süti beállítások módosítása