Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Locsolóversikém

2008.03.24. 11:42 | piroskaesfarkas | 3 komment

Meglepetten, értetlenül, miérteket keresve próbáljuk feldolgozni a héten minket ért rossz híreket..... Én szívesen beszélnék róla Vele, elemezném a lehetőségeket, a hogyantovábbról gondolkodnék, kisírnám magamból a vállán, hogy a könnyeim meghozzák az enyhülést, de Ő másként emészti meg a dolgokat. Viccelődik, nem is említi egyáltalán, és lelkimusztafának nevezett el a sok rágódásom miatt, s gyakorta mosolyogva kérdezi "Na mi van Te kis lelkimusztafa, min töröd a buckosodat?"

Azóta ezen töröm, szinte semmi máson. Úgy szeretném, ha teátrálisan megrázna, s mélyen hinné, amint azt kiáltja, hogy minden rendben lesz, s végigmegyünk a körvonalazódni látszódó új kisösvényen.

Igaza van. Meg kell várnunk a jövő hetet, hogy a találgatások helyett egy benfentes elemezze a helyzetet, mutasson kiutakat.

Rettentő komiszom a tegnapi kirándulás végefelé csapott le rám, s a fehérbogyók sem hoztak megkönnyebbülést. Nyilván még rátett egy lapáttal a piroszászlósnapom, a sok lelkimarcangolás, a csakgyümölcsevésnapi éhezés és a furcsa téli időjárás is. Úgyhogy hamar felvonultam a hálószobába, kinyitottam az erkélyajtót, hogy a sötét mellett a hűvös levegő is enyhítsen sajgó fejemen.

Néha felébredtem, megnéztem a kéken pislákoló számlapot a zenedobozon, jó későre járt. Hallgatóztam. Kiabálni akartam utána, hogy végre mellém bújjon a puha paplan alá, olyan egyedül éreztem magam, de erőm sem volt hozzá, másrészt gondoltam, hogy tartja a hagyományt, s verset költ nekem, locsolósat.

Reggel a rádióból szóló zenére vagdostam a húst, mikor megállt mellettem, s zavart vigyorral az ábrázatán köszörülni kezdte a torkát. Ahogy elkezdte a versikéjét, valami bezavarhatta az adást, mert a rádió hirtelen néma lett, s mintha csak varázslat lett volna, az előadás végén, mikor összeölelkeztünk ismét felhangzott brájenedemsz dala:-) 

Megkapta érte a zacskóvgumicukornyulat, amelyeket már régen kiszúrt, s töredelmesen bevallotta, hogy a tegnapi írogatás közben majdnem fel is bontott.

Az idei locsolóversikém más, mint a többi. Ezt nem fűszerezi humor, nincs benne annyi áthúzás, firka, mint az előzőekben, s csak mi tudjuk igazán, miről is szól.

Szívesen elhiszem, hogy így lesz! Igen.

"Az élet nehéz és most bonyolódik

de hidd el minden megoldódik.

A lényeg, hogy támogatjuk egymást,

hisz a szerelem mindenre ad megoldást!

Szabad -e locsolni?"

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr92394402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzsi 2008.03.24. 21:27:23

Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendbe jöjjön, bármivel is kapcsolatos a probléma. Egyébként mostanában mindenkire bolond idők járnak, legalábbis az én környezetemben : (((

Ingrid 2008.03.24. 22:03:36

Nekem nagyon tetszik ez a vers. Sugárzik belőle, mennyire szeret, gondoskodik rólad, melletted van és még locsolkodós fajta is :)

Együtt bármit meg tudtok oldani. Drukkolok ezerrel.

Piroska 2008.03.25. 09:25:16

Köszönöm Lányok!!!!!!
Remélem tényleg így lesz, megtaláljuk a megoldást.:-)
süti beállítások módosítása