Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Öcsipuszi

2008.01.14. 12:15 | piroskaesfarkas | 4 komment

Áztattam magam a fürdőkádban, hatalmas és illatozó habrózsák között hasalva (ez az új technika, így nem süllyedek az aljára), s teli torokból vokáloztam a rádióból éneklő előadó mellett, mikor telefonált. Üzentem, másnap reggel visszahívom, ha nem fontos, úgyis későre jár, de aztán csak nem nyugodtam, miért keres engem péntek este, ha úgyis beszéltünk már, lehet, hogy szüksége van rám, én meg lerázom, így visszahívtam.

Vendégségben voltak Liussal, s Öcskösöm éppen kiment, hogy elszívjon egy tüdőszurkozót, s hiányomat érezvén felhívott egy puszira. Megzabálom!

Az előbb viharzott el, beugrott, hogy lehozzon egy új játékot a karácsonyi hármasjátékállomásunkra, s behajtottam rajta a hétre éppenhogy elegendő öcsipuszikat. Rettentően szúr a borostája, ami lassan kezd szakáll kategóriába átmenni, amit pedig nagyon nem csípek, s rögvest szóvá is tettem. Annak ellenére, hogy nagyon igyekszem megállni, mégis mindenbe beleszólok, de úgy látszik, így szokott meg, s így is szeret, mert hagyja, hogy ledaráljam neki rendre "fú, de hosszú a borostád, le kéne már vágni, mi az a piros folt a kobakodon, bekented, elküldted, felírtad, megcsináltad, megkérdezted, blabalbal.....:" Türelmesen bólogatott, majd jó erősen meglapogatott, s továbbrobogott.

Imádnivaló fazon. Imádom is.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr79296727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.01.15. 08:25:59

Hogy ti milyen édesek vagytok ezen a képen! Gyönyörűen írtál róla, sugárzik a szeretet soraidból :)
Nekem soha nem volt öcsém, pedig hogy szerettem volna egy kisöcsit vagy egy bátyót....
Majd Helénának lesz és szeretném, ha ugyanígy írna a kapcsolatukról, ahogy Te.

Piroska 2008.01.15. 09:25:05

Mintha színpadon állnánk, a világot jelentő deszkán:-)) Pedig csak a tetőn vagyunk, egy kopott széken, lyukas játszóscipőben:-)))) Pózerek:-)

Kryszti 2008.01.15. 16:31:42

Olyan szép, hogy Nálatok is fontos a meghitt családi légkör. Ezek az apró gesztusok öltöztetik ünnepi ruhába a hétköznapokat. :)

Piroska 2008.01.16. 09:24:16

Kryszti! Pont úgy, ahogy mondod!:-)
süti beállítások módosítása