Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Csajostalálkozós

2007.03.23. 15:08 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Érdekes, hogy a filmekben, sorozatokban is általában négy barátnő alkot egy csapatot, nem öt és nem három. Biztosan van ennek egy jó lélekbúvárkodós magyarázata, amit nem ismerek, de valahogy nálunk is így alakult, és ilyenformán két négyes csapatnak is oszlopos tagja vagyok.

Az egyik csak pár évre nyúlik vissza, és a munkahelyi csajokból áll, akik közül már csak az egyikkel dolgozom együtt, míg a másik két csajszi felmondott legalább két évvel ezelőtt, januárban (gondolom, ez nem meglepő lsd. lepkevadászat..) és mindig valamelyikünk lakásán "gyűlünk", és velük szoktunk kutyás levendúúúlásra is menni, bár nem túl gyakran.

A másik egy régebbi, szorosabb barátságra épülő, igazi sexandthecity kapcsolat (így is hívjuk a találkozóinkat, és ezzel a címmel megy a körlevelezés is, amikor egy újabb csajos estét akarunk összehozni), legalább 10-12 éves ismerettség, ahol pl. Luci esetében előbb a volt pasijával dolgoztam együtt hosszú évekig, és vele voltunk előbb barátok, és Monánál is így voltam ezzel, ott a férje (akkor még csak hódolója) volt a kollégám és a főiskolás csoporttársam, és barátom. Míg Sziszit Monaekon keresztül ismertem meg, és mivel kihagyott egy évet a fősulin, vele is együtt tanultam. A légyeg, hogy nem csak mi lányok, de a pasik is jóban vannak, így bő tíz éve már összeverődött a mi 10 főt számláló vidám társaságunk, ami sajnos egyrészt a mi építkezésünk miatt (a két év alatt semmire sem volt időnk, de tényleg), ill. Luci és EL szakítása végett (12 éves kapcsolatuk után elbúcsúztak egymástól, és mindketten új kapcsolatban élnek már - EL barátnőjét csak hallomásból ismerem, Luci pasiját meg láttuk is már) kissé megtépázódott, és mivel mindkettőt nagyon szeretjük, így próbáljuk úgy megoldani, hogy ha bulink van, az első felében Luci, a másodikbal EL tartózkodik ott (egymással még szoktak találkozni, de nem szeretnék látni a másikat az új párjával).

Vannak hagyományaink, mint pl. minden karácsony előtti utolsó vasárnap az Monáék sütisütős rendezvénye, ahol mindenki visz új recepteket (én még sosem vittem, persze), Márton napi libaebéd egy étteremben, újkeletű szervezkedés a Szisziéknél lévő novemberi töklámpás faragásos egésznapos rendezvény, vagy régebben, még az építkezés előtt, minden karácsony után nálunk gyűltünk össze karácsonyozni, stb.

És persze itt vannak a csajozós estéink, vagy nagy ritkán ebédeink, amikor a gyerekesek, akik nem dolgoznak és Luci aki meg igen, de ellóg,  eljönnek értem, és kiszaladunk ebédelni, csak egy jó órára.

Amióta különböző családi formációkban élünk, sokkal nehezebb összehozni a csajos estéinket:

-Monaéknal (a képen zöld szerkóban) két kicsi gyerek is van, ő nem dolgozik, és jelenleg egy kocsi van a családban, amit a férje használ, így nem nagyon tud mozogni.

-Sziszi (barna gatyóban), akinek egy pici kislánya van, és bár "igazi munkahelyen" nem dolgozik, de alelnöke egy alapítványnak, amivel rengeteg sok munkája van-nagyon büszke vagoyk rá, mert akkor kezdte el, mikor babája született, és nagyon hasznos dologgal foglalkozik. Pár évvel ezelőtt odaköltöztek tőlünk 10 percre lévő házba (kocsival), de még így is képtelenek vagyunk összehozni egy találkozót...A férje egy zseni, aki állandóan dolgozik.

-Luci (szőke hosszúhajú), aki ugye már 3. éve, hogy szakított EL-lel, és második éve él együtt kisebb megszakításokkal és balhékkal tarkítva az új, nála azt hiszem 5 évvel fiatalabb pasijával, akit még nem nagyon ismerünk. Dolgozik egy újságnál, melette aerobic edző, bomba alakkal, és péntek kivételével minden este órát tart.

-Végül vagyok én (kék ruhában, vörös göndör hajjal), akinek nincs bomba alakja, de akit meg ellep a munka, nem hajlandó vezetni bár van kocsija, és évek óta építkezünk, és mindig van miért hazarohanni, másrészt meg alig várom, hogy a pasimmal "csak úgy" otthon legyünk, kettesben.

Hónapokkal a találkozó előtt körlevélben megegyezünk két időpontban is, pár napos eltéréssel, mindenki rögzíti a naptrájába, és szigorúan tilos oda bármilyen más esemény felvésni!!! De mégis, mindig becsúszik valami, elkezdődik a toligálás, egyezkedés, hogy miként tudunk mégis találkozni. Nem egyszerű leszervezni egy randit, mivel van olyan, hogy nekem kell mégis sokáig bent maradnom, mert tenderünk van, vagy a csajok gyerekeivel van valami (a múltkor az egyik kicsi ott aludt velünk a hordozójába, miközben pálcikákkal kajáltunk a japán étterembe). Ma nálam gyűltünk volna össze, amit a héten módosítottunk egy étteremre, mert valaki nem ért volna ki időben, aztán most a legújabb, hogy Monáékhoz megyünk, mert nem tujda lepasszolni az egyik gyereket. Imádom a gyerekeket, de most nagyon nem ez hiányzott, szerettem volna elnyúlni egy étteremben, csak beszélgetni, és nem a pelenkázásra, etetésre, altatásra koncentrálni......De remélhetőleg ez majd megváltozik, és méginkább bonyolódik, ha Luci és én is babás csajok leszünk:-)

Azért biztosan jó este lesz, igazi csajós találkozós!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr5149984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása