Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Visszaszámlálás - 9

2013.07.07. 07:15 | piroskaesfarkas | 6 komment

Van bennem egy valahonnan messziről érkező, szétáradó nyugalom. Kisétálok hajnalban a kertbe, hálóingesen, mezítlábasan vagy papucsosan, ahogy mindig is szoktam. Megnézem magam az üvegfelületekben, ahogy elhaladok a ház mellett és csodálkozom, hogy tényleg én vagyok, akinek ekkora pocakja van, és aki a második kislányát imdája a szíve alatt. Annyira jó. Mindennek örülök. A szarkalábaknak, melyeket össze-vissza szórtunk el Nünüvel tavaly a kertben, hogy valahol csak kinyílnak majd, így mindenütt pompáznak lila, fehér, kék és rózsaszín szirmokkal. A halaknak, ahogy elkezdenek sündörögni a tó szélén, mikor meglátnak, a fügefának, akinek le kellett vágni jó pár vaskos ágát, hogy túlélje a nyarat és most szűkösen ugyan, de hozza a terméseket. Bendegúznak, aki nem nagyon akar kimenni a kertbe, csak úgy, ha én is bandázom vele, úgyhogy együtt cammogunk a ház körül: Ő lassan, komótosan halad, én pedig óvatosan kacsázva. Megállunk a kert végébe. Még látszik a földes folt, de már elkezdte benőni a fű az ásónyomokat. Nagyon hiányoznak a kutyáink......Elhaladunk a vékonyka gyümölcsfák mellett. Megmosolygom azt az egy szem körtét, ami hízik az ágon. Mint egy jó gazda, legeltetem a szemem a veteményesen. Összeszedem a csigákat, persze csak hajlított térddel, bár így sem könnyű újra felegyenesedni. Rengeteg paradicsomunk van, többnyire még zöld, de minden reggelihez és vacsorához akad most már jó pár piros, amit Nünü imád leszüretelni, ahogy a málnát, ribizlit, borsót is. Csicseregnek a madarak. A kisrigónk dúdolja a jól ismert nótáját a szomszédos, elhanyagolt titkos kert hatalmas cseresznyefájának tetején. Visszaérünk a teraszra. A lábamat jólesően hűsíti a hajnali harmat. A nappaliban három szárítószerkezeten sorakoznak az apró, illatos ruhák, kismackók, falatka zoknik és tenyérnyi sapkák. Felkúszom a lépcsőn és visszabújok az ágyba. Nézem Őket, ahogy alszanak. Olyan nagyon szépek. Rozmárosan elhelyezkedem, majd a kezemet a hasamon pihentetve elmélázok egy kicsit.....Kilenc nap.

_DSC5829.jpg

_DSC5840ff.jpg

nunu-szoba_Page_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr125394201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nora72 2013.07.07. 10:35:19

Nagyon drukkolok nektek,hihetetlen,hogy elszaladt az idő :)

STike · http://icikepicike.freeblog.hu 2013.07.07. 12:16:40

Megküzdöttetek érte, hogy ez a bejegyzés létrejöhessen. Kívánom hogy a sok-sok izgalom után nyugodtan teljen ez a visszaszámlálós időszak és minden a legnagyobb rendben menjen a szülésnél is :) Drukkolok Nektek és veletek várom Rózi érkezését.

Leus_ 2013.07.07. 19:12:57

Megríkattál... De olyan jól esik... <3 (tudod, *love* ;) )

erdeipetymeg 2013.07.07. 22:35:45

Jujj Piroska, úúúgy izgulok !!

Jövő kedden már Pesaroban leszünk, most kérdeztem utána, lesz elvileg wifi a közös tv szobában :) (kicsit retro a hely) :) szóval, ahol wifit találok, csak Téged nyitlak meg:)

Szóval, Veletek leszek gondolatban, nagyon sajnálom, hogy a véghajrát nem tudom nyomon követni, de igyekszem, ha már az elején is itt voltam:)

Nagyon várom kicsi Rózit, vigyázzatok nagyon magatokra !!

Julcsi84 2013.07.08. 19:07:49

Örömteli szívvel várom Rózit én is veletek együtt!!!♥

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.07.10. 22:36:35

Drágák vagytok, köszönjük!!!!!
Végül Meskebarátnőm nem tud jönni sajnos a szülésre, de szerintem így is tartjuk a kapcsolatot:)
süti beállítások módosítása